ΑΡΗΣ

Τετ α τετ με Μήτογλου

Τετ α τετ με Μήτογλου

Συνάντηση με τον Κώστα Μήτογλου θα έχει σήμερα ο Δημήτρης Πρίφτης στην Αθήνα στην προσπάθεια του τεχνικού του Άρη να τον πείσει να παραμείνει στο ρόστερ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει συνάντηση σήμερα στην Αθήνα με τον Κώστα Μήτογλου στην προσπάθεια του τεχνικού του Άρη να τον πείσει να παραμείνει στο ρόστερ.

Ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει στον 18χρονο διεθνή φόργουορντ και για αυτό επιδίωξε το σημερινό τετ α τετ στην προσπάθειά του να τον πείσει να υπογράψει το τετραετούς διάρκειάς του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Μήτογλου προ ημερών είχε αποφασίσει να αποδεχθεί την υποτροφία από το Γουέικ Φόρεστ και να παίξει μπάσκετ υπό τις οδηγίες του Ντάνι Μάνινγκ στο NCAA.

Μεταξύ άλλων ο πατέρας του σε δηλώσεις είχε αφήσει αιχμές όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τους Αγγέλου και Μίνιτς στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα υπάρξει αλλαγή δεδομένων μετά από την σημερινή επικοινωνία του Πρίφτη μαζί του και το τετ α τετ που είναι να ακολουθήσει.

Το ότι το ραντεβού ορίστηκε στην Αθήνα έχει να κάνει με το ότι νέος τεχνικός του Άρη βρίσκεται στην πρωτεύουσα με την Εθνική ομάδα που αναχωρεί αύριο για το Καρπενήσι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Στην Αθήνα βρίσκεται για το τρέχον διήμερο και ο Μήτογλου που συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Εθνικής Εφήβων που αύριο πρόκειται να αναχωρήσει για την Τουρκία όπου θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ