ΑΡΗΣ

Τέλος ο Πρίφτης από τον Άρη

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον ο Άρης, ο οποίος ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε δηλώσει όταν είχε ολοκληρωθεί η σεζόν για τον Άρη ότι αν και είχε συμβολαιο δεν ήξερε αν θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν . Όπως φαίνεται, ήξερε τι έλεγε.

Με ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της ομάδας ο Άρης επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό με κοινή συναίνεση. Έβαλε έτσι τέλος σε μία κοινή πορεία τριών χρόνων, αφού ο Πρίφτης βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας από την σεζόν 2014/15, κατακτώντας επί τρεις διαδοχικές σεζόν την 4η θέση στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πρίφτη. Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, οι δρόμοι της ομάδας μας με τον 49χρονο κόουτς χωρίζουν.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι ο μακροβιότερος προπονητής του ΑΡΗ μετά από τον Γιάννη Ιωαννίδη, μετρώντας τρεις συνεχόμενες σεζόν στον πάγκο της ομάδας μας, ενώ είχε διατελέσει και συνεργάτης των Φώτη Κατσικάρη,DavidBlattτην περίοδο 2009-10. Επέστρεψε στον ΑΡΗ ωςheadcoachτη σεζόν 2014-15 και τον οδήγησε στην τετράδα του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά από το 2008-09, επί τρεις συνεχόμενες περιόδους.

Πρόκειται για έναν από τους προπονητές που έβαλαν τη σφραγίδα τους στη σύγχρονη ιστορία του ΑΡΗ και πάντα θα έχει μία ξεχωριστή θέση στον Αυτοκράτορα. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Πρίφτη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ