ΑΡΗΣ

Τέλος ο Μοράντ πριν από τον Παναθηναϊκό

MEDIA DAY ÔÏÕ ÁÑÇ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
MEDIA DAY ÔÏÕ ÁÑÇ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ντεμέτρις Μοράντ, μία μέρα πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Με σύνθεση ανάγκης θα παραταχθούν οι "κίτρινοι" κόντρα στο "τριφύλλι".

Ο Ντεμέτρις Μοράντ αποτέλεσε καλοκαιρινή επένδυση για τον Άρη, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, αλλά στην πράξη μόνο τέτοια δεν αποδείχθηκε. Το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε πριν από το παιχνίδι με την Οστάνδη αποδείχθηκε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τους "κίτρινους", οι οποίοι το Σάββατο (9/12) ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασία τους με τον 25χρονο σέντερ.

" Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Demetris Morant και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του", αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΚΑΕ Άρης, την παραμονή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό Superfoods (10/12, 17:00). Σε ό,τι αφορά στην προσφορά του, μόνο αξέχαστος δεν θα μείνει ο Ντεμέτρις Μοράντ στους φίλους του Άρη, αφού είχε μόλις 2.7 πόντους και 2.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα.

Μ' αυτά και μ' αυτά, η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης απέναντι στο "τριφύλλι", αφού μετράει πλέον τρεις ξένους λιγότερους. Θυμίζουμε ότι πριν από τον Ντεμέτρις Μοράντ, είχαν προηγηθεί τα "διαζύγια" με τους Κουάμε Βον και Μπρεντ Πέτγουεϊ, την ώρα που η συμμετοχή του Γκάρι Μπελ είναι αμφίβολη λόγω προβλήματος τραυματισμού στον αστράγαλο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ