ΑΡΗΣ

Τέλος ο Γιαννάκης από τον Άρη, αναλαμβάνει ο Αγγέλου

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα είναι να το τελευταίο παιχνίδι του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του Άρη. Ο Βαγγέλης Αγγέλου εκτός απροόπτου ο διάδοχός του.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του Αρη. Το κλίμα για τον Δράκο ήταν ούτως ή άλλως βαρύ και η "αυτοκτονία" κόντρα στον συμπολίτη το έκανε ακόμα χειρότερο.

Σύμφωνα, λοιπόν, και με την ενημέρωση της ΚΑΕ - όχι προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση - «μπροστά σε μια πολύ δύσκολη απόφαση βρίσκεται η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης κράτησε την ομάδα όρθια μέσα σε αντίξοες συνθήκες, θυσιάζοντας την προσωπικότητα και το όνομα του. Η έλλειψη εναλλακτικών επιλογών αντίδρασης από τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης παικτών, οδηγεί στη μοναδική επιλογή για την αναστροφή της εικόνας. ΑΡΗΣ και Παναγιώτης Γιαννάκης θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ οι διοικούντες κάλεσαν τον Γιαννάκη στα γραφεία και συζήτησαν μαζί του, με τον ίδιο να αποχωρεί δίχως να πει κουβέντα.

Μάλισται η νέα διοικούσα επιτροπή του Άρη έχει ήδη κάνει τις ετοιμασίες της για την επόμενη μέρα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα είναι εκτός απροόπτου ο διάδοχός του, με συνεργάτες τους Σάββα Καμπερίδη και Θανάση Μολυβδά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ