ΑΡΗΣ

Ταύτιση πλάνου με Παπαχατζή

Ταύτιση πλάνου με Παπαχατζή
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μπορεί να έχει συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ωστόσο η διοίκηση Πρωτοδικείου ασχολείται με υποψήφιους αντικαταστάτες του. Όπως ο Θανάσης Παπαχατζής.

Ο Θανάσης Παπαχατζής είναι ένας από τους προπονητές που έχει σκεφτεί η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για να αποτελέσει τον διάδοχο του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία.

Ο "τίγρης" μπορεί να έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ωστόσο είναι φανερό ότι η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης εξετάζει εναλλακτικές λύσεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από μία εβδομάδα είχε υπάρξει διπλή επαφή με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην οποία συμπεριλήφθηκε ακόμη και συζήτηση για συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας. Ένα φλερτ όμως που δεν φαίνεται να προχωράει μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του Πανιωνίου.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο ίδιο χρονικό σημείο, πριν μία εβδομάδα, είχε γίνει διερευνητική κρούση στον Δημήτρη Πρίφτη – το συμβόλαιο του οποίου με την Καβάλα ολοκληρώνεται - για το πώς βλέπει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και κυρίως για το πώς αν θα παραμείνει ή όχι τελικά στην Καβάλα. Απόφαση που ακόμη δεν έχει λάβει.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες δεν έχει υπάρξει συνέχεια της πρώτης συνάντησης που είχε γίνει με τον Αλεξανδρή με ανάλυση των οικονομικών δεδομένων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με τις υποχρεώσεις που υπάρχουνε προς τρίτους. Σε μία συζήτηση όπου ο «τίγρης» έδειξε θετικός στο να συζητήσει μείωση των απολαβών του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο όπως και την υπογραφή νέου διετούς χρονικής διάρκειας συμβολαίου.

Η περίπτωση του Θανάση Παπαχατζή αποτελεί μία από αυτές που ταιριάζουν γάντι στο πλάνο που θέλει να πορευτεί η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Άρης και αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα υπάρξει και άμεση επαφή μαζί του. Ο Έλληνας τεχνικός εξάλλου έχοντας δουλέψει τρεις φορές στον πάγκο του Άρη με τους Τσαρλς Μπάρτον, Αντρέα Ματσόν και Λευτέρη Σούμποτιτς γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις.

Πολύ απλά σε περίπτωση που ο Παπαχατζής αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη δεν θα έρθει στο άγνωστο αλλά σε ένα γνώριμο για αυτόν περιβάλλον όπως δεν θα ισχύει με τον Μπαρτζώκα και θα ισχύει σε μικρότερο βαθμό με τον Πρίφτη που είχε συνεργαστεί σχεδόν ολόκληρη την περίοδο 2009-2010 στον πάγκο του Άρη με τους Φώτη Κατσικάρη και Ντέιβιντ Μπλατ. Όπως και να έχει το θέμα του προπονητή είναι μεταξύ αυτών που είναι η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δείχνει να θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κατά τα άλλα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα την ανάγκη και μάλιστα άμεσα ρευστού θα έχει μέσα στα επόμενα 24ωρα συνάντηση με τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ και της ΣΑΡΙΣΑ αφού για την έναρξη των διακανονισμών απαιτούνται περισσότερα από 100.000 ευρώ.

Τέλος ένα από τα θέματα που απαιτούνε άμεσα λύση από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είναι η υπόθεση με το κατασχετήριο που υπάρχει από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης προς τα έσοδά της μέσω του ΕΣΑΚΕ (τηλεοπτικά, χορηγία ΟΠΑΠ) που έχουνε μπλοκαριστεί από την εφορία επειδή δεν είχανε καταβληθεί εγκαίρως οι δόσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ