ΑΡΗΣ

Τα βρήκε με Σκορδίλη στις 80.000 ευρώ

Τα βρήκε με Σκορδίλη στις 80.000 ευρώ
Σκορδίλης INTIME SPORTS

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ της συμφωνίας διακανονισμού της ΚΑΕ Άρης με τον Γάιο Σκορδίλη στο ποσό των 80.000 ευρώ μετά την σημερινή επικοινωνία με τον Κερκυραίο σέντερ του Παναθηναϊκού.

Σε οριστική συμφωνία διακανοσνιμού με τον Γάιο Σκορδίλη ήρθε σήμερα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης στο ποσό των 80.000 ευρώ μετά την σημερινή επικοινωνία με τον Κερκυραίο σέντερ του Παναθηναϊκού.

Μία εξέλιξη που έλαβε σάρκα και οστά μετά την διπλή επικοινωνία που είχε στην διάρκεια του σημερινού πρωινού τόσο ο Σκορδίλης όσο και ο νομικός του εκπρόσωπος, Νίκος Πετράτος, με το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, Θόδωρο Κουρόγλου.

Ο Σκορδίλης θα λάβει το ποσό των 80.000 ευρώ ως εξής: 10.000 ευρώ ως προκαταβολή, 12.000 ευρώ στο τέλος Οκτωβρίου και το υπόλοιπο ποσό των 58.000 ευρώ σε βάθος ενός έτους σε δόσεις.

Μία πρόταση ελάχιστα διαφοροποιημένη σε σχέση με αυτήν που είχε προταθεί στον Σκορδίλη παρουσία του νομικού του εκπροσώπου το πρωί της Τετάρτης - προ διημέρου - στο περιθώριο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος basket League ΟΠΑΠ.

Πλέον η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αφού συμφωνήσει και με τον διεθνή Σέρβο τον Ιβάν Πάουνιτς τότε θα πετύχει άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών της από την FIBA όσο θα είναι πιστή στην τήρηση των διακανονισμών της.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα απουσιάσουνε, και πάλι όπως και στο κλειστό του Ζωγράφου με τον Φιλαθλητικό την ΤΡίτη (18/09), οι τρεις Αμερικανοί Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον.

Απών θα είναι και ο Μιχάλης Πελεκάνος που θα βρίσκεται στις κερκίδες του Αλεξανδρείου αφού χθες υπέγραψε προσύμφωνο με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με τον 32χρονο διεθνή φόργουορντ να αναμένεται το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη για να συζητηθούνε οι τελευταίες λεπτομέρειες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ