ΑΡΗΣ

"Τα προβλήματα του Λάσκαρη παρασύρουν τον Άρη στην καταστροφή"

"Τα προβλήματα του Λάσκαρη παρασύρουν τον Άρη στην καταστροφή"
EUROKINISSI

Το Σωματείο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του Άρη εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τις καταστάσεις που βιώνουν οι "κίτρινοι", ενώ κάλεσαν τον Νίκο Λάσκαρη και τον Α.Σ. να δώσουν άμεσα λύση.

Η κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης δεν αφήνει αμέτοχους τους παλαίμαχους παίκτες του, οι οποίοι μέσω του Σωματείου τους εξέφρασαν την έντονη ανησυχία και αγωνία για το παρόν και το μέλλον των "κίτρινων".

Το Σωματείο με ανακοίνωση που εξέδωσε, τοποθετήθηκε για την δυσμενή θέση που βρίσκεται ο Άρης, ενώ τα μέλη του διοικητικού του συμβουλίου την Τετάρτη (7/3) βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο για την προπόνηση του Άρη και συνομίλησαν με τον Παναγιώτη Γιαννάκη μεταφέροντάς του τις ευχές τους ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (11/3, 17:00) για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Σωματείο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του Άρη Θεσσαλονίκης εκφράζει την έντονη αγωνία και ανησυχία του για την κατάσταση του μπασκετικού Αρη.

Καλεί τον Α.Σ. Άρης και τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ κ. Νίκο Λάσκαρη να δώσουν άμεσα λύση στην απελπιστική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ΚΑΕ Άρης.

Ιδιαίτερα ο κ. Λάσκαρης οφείλει να αντιληφθεί ότι ανεξαρτήτως παλαιών προθέσεων του, τα υπάρχοντα δυστυχώς προσωπικά και οικονομικά του προβλήματα παρασύρουν στην καταστροφή το πλέον λαοπρόβλητο και τροπαιοφόρο τμήμα του συλλόγου με την τεράστια ιστορία και προσφορά.

Δηλώνουμε ότι παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε ενωτική πρωτοβουλία, που θα προκύψει για την άρση του καταστροφικού αδιεξόδου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ