ΑΡΗΣ

Βραβεύονται οι Μάντης-Καγιαλής στο Άρης - ΤΣΣΚΑ

Βραβεύονται οι Μάντης-Καγιαλής στο Άρης - ΤΣΣΚΑ

Ο Άρης της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της στις 11 Σεπτεμβρίου απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ και η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ ενημέρωσε για τα εισιτήρια του φιλικού

Με ένα εξαιρετικά δυνατό φιλικό θα "αποκαλυφθεί" στον κόσμο του ο... νέος Άρης. Οι "κιτρινόμαυροι" θα δώσουν φιλικό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ και όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι έντονο. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (31/8) όσα θα ισχύσουν για τον κόσμο που θα επιδιώξει να "κλείσει" θέση στο "Nick Galis Hall".

Στο πλαίσιο του φιλικού ο Άρης θα τιμήσει τους Ολυμπιονίκες Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει

" Η ώρα των «αποκαλυπτηρίων» του Άρη για την σεζόν 2016-17 πλησιάζει! Στις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη θα δώσουν το πρώτο -υπό το βλέμμα των φιλάθλων μας- επίσημο φιλικό κόντρα σε μια σπουδαία αντίπαλο: την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Στο περιθώριο της αναμέτρησης η Άρης Κ.Α.Ε. θα τιμήσει τους χάλκινους Ολυμπιονίκες στα σκάφη 470 της ιστιοπλοΐας, Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Δευτέρα (05/09) μέσω της ARIS BC Boutique "The Legend Store" (Γρ.Λαμπράκη 2, 54636 Θεσσαλονίκη) και ηλεκτρονικά μέσω της VIVA.

Οι τιμές:

Θύρες 1-4-5-6-7-8-9-10: 10€

Θύρες 8-9 VIP: 12€

Θύρες 2-3: 15€

Παιδικό: 5€ (6 ως 12 ετών)

*Δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας

Σας περιμένουμε όλους στο «Nick Galis Hall»"!

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ