ΑΡΗΣ

Τα διαρκείας του Άρη

Τα διαρκείας του Άρη

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν με το σύνθημα "Η πίστη οδηγός μας, ο θρίαμβος το πεπρωμένο μας". Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Ο Άρης έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο ενώ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από πολλά χρόνια. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θέλει τη στήριξη του κόσμου της σε αυτή την προσπάθεια και οι "κίτρινοι" ενημέρωσαν για τον τρόπο διάθεσης των διαρκείας.

Η ανακοίνωση του Άρη

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 2/9/2015 τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ο Αυτοκράτορας γύρισε σελίδα, επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στο φυσικό χώρο του, τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και καλεί τους χιλιάδες φιλάθλους του να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα και να στηρίξουν την προσπάθεια του Δημήτρη Πρίφτη και των παικτών του για διάκριση. Κλείστε τη θέση σας στο «Nick Galis Hall» και παρακολουθήστε δια ζώσης τους μεγάλους αγώνες που θα δώσει ο ΑΡΗΣ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ισχύουν για όλους τους αγώνες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και την πρώτη φάση του Eurocup. Απαραίτηση είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Τα προνόμια για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα ανακοινωθούν προσεχώς.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θύρα Τιμή

5-6 (περιορισμένος αριθμός) 100€

1-4-7-10 160€

2-3Β, 8-9Β 170€

2-3Α, 8-9Α 260€

2-3 GOLD 600€

2-3 PLATINUM 1500€

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παιδικό διαρκείας: Σε όλες τις θύρες (πλην των 5-6) του γηπέδου διατίθεται παιδικό εισιτήριο διαρκείας εισιτήριο με έκπτωση 50% για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Οικογενειακή κερκίδα: Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, θα λειτουργεί οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 1 του Nick Galis Hall στην τιμή των 340€ για δύο γονείς μαζί με ένα παιδί (320+20). Η τιμή διαμορφώνεται στα 360€ για δύο γονείς μαζί με 2 παιδιά κ.ο.κ

Ακαδημίες: Για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών μπάσκετ., ισχύει έκπτωση 20% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6). Απαραίτητη η προσκόμιση της αίτησης εγγραφής του αθλητή στις Ακαδημίες του ΑΡΗ.

Για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών των υπόλοιπων τμημάτων, ισχύει έκπτωση 10% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6).

* Οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων διαρκείας έχουν προτεραιότητα ανανέωσης της θέσης τους έως την Παρασκευή 11/09. Από τη Δευτέρα 14/9 οι θέσεις θα απελευθερωθούν και θα διατίθενται ελεύθερα προς όλους τους φιλάθλους.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

* Μετρητά

* Πιστωτική κάρτα

* Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

* Για τις θύρες 2-3 GOLD και PLATINUM, έως τρεις (3) δόσεις με πιστωτική κάρτα

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 20:00".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ