ΑΡΗΣ

Συζητήσεις με επιχειρηματικό σχήμα

Συζητήσεις με επιχειρηματικό σχήμα

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματικό σχήμα, το οποίο εξέφρασε το ενδιαφέρον να επενδύσει.

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματικό σχήμα, το οποίο εξέφρασε το ενδιαφέρον να επενδύσει.

Συγκεκριμένα σήμερα έλαβε χώρα, στα γραφεία της ομάδας, η πρώτη δια ζώσης επαφή ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ και τους εκπροσώπους των εν λόγω επιχειρηματιών.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις τρέχουσες υποχρεώσεις της ΚΑΕ, κάτι που θα καθορίσει και τις προϋποθέσεις ανάμειξης του εν λόγω σχήματος στην ΚΑΕ Άρης.

Η ΚΑΕ Άρης όπως αναφέρει η ανακοίνωσή της: "δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας για τις εξελίξεις που θα λάβουν χώρα".

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία για το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου στα Τρίκαλα συνεχίστηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είχε στη διάθεσή του τον Στέλιο Πουλιανίτη, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ακόμη προς το τέλος της προπόνησης ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ένιωσε μία ενόχληση στο ισχίο και αποχώρησε. Για αύριο Κυριακή οι παίκτες του Άρη έχουνε ρεπό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα στο "Nick Galis Hall".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ