ΑΡΗΣ

Συνεχίζει στον Άρη ο Αγγέλου

Συνεχίζει στον Άρη ο Αγγέλου
EUROKINISIS

O Βαγγέλης Αγγέλου θα παραμείνει στον πάγκο του Άρη και τη νέα αγωνιστική περιόδο, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Γουλιέλμο. Οι δηλώσεις του 56χρονου κόουτς...

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα παραμείνει επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του Άρη και την σεζόν 2018-19, καθώς έπειτα από συνάντηση που είχε με τον με τον Δημήτρη Γουλιέλμο αποφασίστηκε η συνεργασία των δύο πλευρών να συνεχιστεί.

Ο 56χρονος προπονητής ανέλαβε το "τιμόνι" του Άρη τον Μάρτιο αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Γιαννάκη κι εντέλει η ομάδα της Θεσσαλονικής ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην 10η θέση της Stoximan.gr Basket League με ρεκόρ 10-16.

"Μετά από σημερινή (31/05) συνάντηση του ιδιοκτήτη της Άρης Κ.Α.Ε., Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Βαγγέλη Αγγέλου, αποφασίστηκε οι δυο πλευρές να συμπορευτούν στη κρίσιμη αυτή καμπή του συλλόγου, που είναι ταυτόχρονα δύσκολη και τρικυμιώδης", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του πως "συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή που κάνει ο κ. Γουλιέλμος για τον μπασκετικό Άρη. Θα χρησιμοποιήσω μια ρήση της Αμερικανίδας συγγραφέως, Maya Angelou που με εκφράζει: «Ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή πέρα από την πειθαρχία και τη δημιουργικότητα είναι η τέχνη του να τολμάς»".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ