ΑΡΗΣ

Συνέχεια αλληλογραφίας

Συνέχεια αλληλογραφίας

Η αλληλογραφία της FIBA με την ΕΟΚ συνεχίστηκε σήμερα και όλα δείχνουν ότι αύριο θα ολοκληρωθεί, επιτρέποντας στην ΚΑΕ Άρης να αποτινάξει από πάνω της το βραχνά της απαγόρευσης μεταγραφών που του έχει επιβληθεί από τον Ιανουάριο του 2012.

Και σήμερα συνεχίστηκε η αλληλογραφία της FIBA με την ΕΟΚ και όλα δείχνουν ότι αύριο θα ολοκληρωθεί, επιτρέποντας στην ΚΑΕ Άρης να αποτινάξει από πάνω της το βραχνά της απαγόρευσης μεταγραφών που του έχει επιβληθεί από τον Ιανουάριο του 2012.

Η FIBA έστειλε στην ΕΟΚ εγγράφως το αίτημα για την αποστολή επιστολής με την οποία η τελευταία θα βεβαιώνει ότι θα επιβλέπει την πορεία των διακανονισμών της ΚΑΕ Άρης με τους πιστωτές της.

Στη συνέχεια η ΕΟΚ ζήτησε από τη FIBA το επίσημο έγγραφο με τους διακανονισμούς, το οποίο και έλαβε το μεσημέρι. Έτσι, αύριο η ΕΟΚ αναμένεται να στείλει στη FIBA τη σχετική επιστολή.

Εφόσον εξελιχθούν όλα ομαλά, η ΚΑΕ Άρης αναμένεται να καταβάλει αύριο τα χρήματα της προκαταβολής στον Άαρον Μάιλς, ώστε να πάρει το «ΟΚ» από τη FIBA για την άρση του απαγορευτικού και να προχωρήσει άμεσα στις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Κατά τα άλλα μετά την χθεσινή συνάντηση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης (Αρβανίτης και Γαλιλαίας) με τον Κώστα Χαρίση δεν υπήρξε αποτέλεσμα όσον αφορά το συμβόλαιό του.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης του έκανε ξεκάθαρη την επιθυμία της για λύση του συμβολαίου του σε αντίθεση με τον 35χρονο έμπειρο σέντερ που δεν δείχνει διατεθειμένος για κάτι τέτοιο. Παρά μόνο αν βρει κάποια πρόταση που τον ικανοποιεί από ομάδα του εξωτερικού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ