ΑΡΗΣ

Συνέχεια με τρεις απουσίες στο Πράβετς

Συνέχεια με τρεις απουσίες στο Πράβετς

Ο Δημήτρης Πρίφτης μέτρησε τρεις απουσίες κατά την έκτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Άρη ενώ ο Έρικ Μπάκνερ αναμένεται αύριο (1/9) στη Βουλγαρία, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Έλληνα κόουτς.

Η έκτη μέρα του βασικού σταδίου προετοιμασίας του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας, περιλάμβανε δύο προπονήσεις, το πρωί και το απόγευμα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μέτρησε τρεις απουσίες. Ο Μάικλ Τζένκινς έμεινε εκτός δράσης λόγω των ενοχλήσεων που εξακολουθεί να νιώθει στον προσαγωγό. Απών ήταν και ο Θόδωρος Ζάρας, λόγω ενοχλήσεων στο μετατάρσιο, όπως και ο Διονύσης Τάταρης, με ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη.

Η απογευματινή προπόνηση, πέραν των ασκήσεων στο παρκέ, περιλάμβανε και τρέξιμο στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του Πράβετς και βάρη. Την Πέμπτη, οι παίκτες του Άρη θα πραγματοποιήσουν μία προπόνηση, το απόγευμα.

Έρχεται ο Έρικ Μπάκνερ

Στο μεταξύ, την Πέμπτη (1/9) αναμένεται στη Βουλγαρία ο Έρικ Μπάκνερ. O Αμερικανός σέντερ του Άρη θα αφιχθεί το μεσημέρι στη Σόφια και από εκεί θα ταξιδέψει οδικώς για το Πράβετς, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας μας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ