ΑΡΗΣ

Συνάντηση Λάσκαρη με Μπερτομέου

Συνάντηση Λάσκαρη με Μπερτομέου
INTIME SPORTS

Η παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague στην Αθήνα Τζόρντι Μπερτομέου θα συνδυαστεί με συνάντησή του με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Άρης, Νίκο Λάσκαρη με φόντο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην ΚΑΕ Άρης παρακολουθούν τις εξελίξεις στον ευρωπαϊκό χάρτη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και στη λογική αυτή αναμένεται να υπάρξει συνάντηση στην Αθήνα του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Άρης, Νίκο Λάσκαρη.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνουν να έχουνε σαν προτεραιότητα την παρουσία τους στο Champions League της FIBA ωστόσο αυτό δεν τους απαγορεύει να αποδέχονται κάθε πρόταση που θα τους απευθυνθεί. Όπως συνέβη την Δευτέρα (14/03) στη συνάντηση που διοργάνωσε η Euroleague Basketball στη Βαρκελώνη σχετικά με τις διεργασίες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και τη νέα δομή της Euroleague και του Eurocup. Εκεί όπου το παρών έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Παπακυριάκης.

Μία μέρα μετά την Τρίτη (14/03) ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης και μεγαλομέτοχός της Νίκος Λάσκαρης θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον Τζόρντι Μπερτομέου μετά από πρωτοβουλία της Euroleague. Μία συνάντηση που θα αποτελέσει συνέχεια αυτών μεταξύ των δύο αντρών με την αρχή να είχε γίνει στο περσινό Final Four της Euroleague στη Μαδρίτη. Από τότε μέχρι και σήμερα οι δυο τους βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή δείγμα της αλληλοεκτίμησης που τους συνδέει.

Από πλευράς της η Euroleague είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμεί την παρουσία του Άρη για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο στις διοργανώσεις και πιο συγκεκριμένα στο Eurocup. Κι αυτό γιατί δεν τίθεται θέμα συμμετοχής στη Euroleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κι αυτό γιατί η Ελλάδα θα έχει δύο ομάδες - εκπροσώπους με αυτούς να είναι οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως μόνο μέσα από την κατάκτηση του Eurocup η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να επιστρέψει στο Eurocup.

Την ίδια ώρα στις τάξεις της FIBA θεωρούν δεδομένη την παρουσία του Άρη στο νεοσύστατο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σε αυτό όπου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα υπάρχει τριπλή ελληνική συμμετοχή με αυτή εκτός του Άρη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Το αν θα αλλάξει κάτι μετά και την παρουσία του Τζόρντι Μπερτομέου στην Αθήνα - την περασμένη εβδομάδα ήταν στο Βελιγράδι ανήμερα του παιχνιδιού του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό - θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Συνάμα απομένει να φανεί αν και κατά πόσο εκτός του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague θα συναντηθεί με κάποιον από τους εκπροσώπους και των άλλων δύο ΚΑΕ που οδεύουν προς τη νέα διοργάνωση της FIBA. Από πλευράς ΑΕΚ με τον ισχυρό άνδρα αυτής Μάκη Αγγελόπουλου που κινεί τα νήματα και θα λάβει τη τελική απόφαση και από ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ