ΑΡΗΣ

Συνάντηση για τον Βεζένκοφ

Συνάντηση για τον Βεζένκοφ

Στην διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού μεταξύ του Νίκου Λάσκαρη και του Νίκου Λώτσου για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και της παραμονής του στον Άρη.

Το ραντεβού μεταξύ του Νίκου Λάσκαρη και του Νίκου Λώτσου με θέμα συζήτησής τους της παραμονής του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στον Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι να πραγματοποιηθεί στην διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Ο 19χρονος διεθνής Βούλγαρος φόργουορντ είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνια αλλά πλέον όλα δείχνουνε ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει με το υπάρχον.

Ο Βεζένκοφ δεν το κρύβει εξάλλου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει, ειδικά αν ο Άρης δεν αγωνιστεί σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και ουσιαστικά στο Eurocup με την εξασφάλιση της wild card. Κι όσον αφορά την ρήτρα που έχει σαν όρο στο συμβόλαιό του είναι στα 250.000 ευρώ και αφορά όλες τις ομάδες.

Για αυτό και στον Άρη δια του Λάσκαρη δείχνουν διατεθειμένοι να του προτείνουν επέκταση του συμβολαίου με βελτιωμένους οικονομικούς όρους. Κίνηση με την οποία θέλουν να διατηρήσουν τον Βεζένκοφ στο ρόστερ για τουλάχιστον άλλη μία αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει το ενδιαφέρον από τις Μπαρτσελόνα και Βαλένθια αλλά και από την Αναντολού Εφές . Την ίδια ώρα μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν υπάρχει κάποια επίσημη προσπάθεια απόκτησής του από τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το πρώτο δείγμα γραφής του σίριαλ Βεζένκοφ θα φανεί μετά από το πέρας της σημερινής συνάντησης.

Ακόμη σήμερα ο Λάσκαρης εκτός της συνάντησής του με τον Λώτσο κατά την παρουσία του στην Αθήνα θα έχει και τετ α τετ και με τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Πρίφτη παρουσία και του προέδρου της ΚΑΕ Λευτέρη Αρβανίτη.

Στην διάρκεια αυτού αναμένεται να καθοριστεί και το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα στόχος θα συνεχίσει να παραμένει η οικονομική εξυγίανση. Πρώτος στόχος για το ρόστερ θα είναι η απόκτηση Ελλήνων παικτών με κριτήριο την παραμονή του Βεζένκοφ αλλά και της εξασφάλισης της wild card για την συμμετοχή στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ