ΑΡΗΣ

Συμβούλιο με Λάσκαρη

Συμβούλιο με Λάσκαρη

Σε σώμα συγκροτήθηκε η νέα, αιρετή, διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με θητεία τριετούς διάρκειας και τον Λευτέρη Αρβανίτη να παραμένει στην θέση του προέδρου και τον Νίκο Λάσκαρη να παίρνει αυτή του διευθύνοντος συμβούλου.

Η νέα, αιρετή, διοίκηση της ΚΑΕ Άρης συγκροτήθηκε σε σώμα με θητεία τριετούς διάρκειας και τον Λευτέρη Αρβανίτη να παραμένει στην θέση του προέδρου και τον Νίκο Λάσκαρη να παίρνει αυτή του διευθύνοντος συμβούλου.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης ωστόσο δεν είναι το μόνο νέο πρόσωπο στο νέο σχήμα και κατ΄ επέκταση όχι το μόνο μέλος της οικογένειας Λάσκαρη αφού κάτι ανάλογο συνέβη και με τον αδερφό του Εμμανουήλ.

" Σε σώμα συγκροτήθηκε η νέα, αιρετή, διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (η οποία εξελέγη στη γενική συνέλευση των μετόχων, στις 07/072015), κατά τη διάρκεια της σημερινής (Πέμπτη 16/07) συνεδρίασης που έλαβε χώρα στα γραφεία της εταιρείας. Η θητεία του νέου Δ.Σ. είναι τριετής. Η σύνθεση του Δ.Σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.: Ελευθέριος Αρβανίτης (Πρόεδρος), Νικόλαος Λάσκαρης (Διευθύνων Σύμβουλος), Εμμανουήλ Λάσκαρης (Εντεταλμένος Σύμβουλος), Δημήτριος Παπακυριάκης, Χρήστος Γαλιλαίας (Αντιπρόεδροι), Θωμάς Νικολός, Ευστάθιος Ρούσσος, Σπυρίδων Χριστοφορίδης, Αναστάσιος Οικονόμου (Μέλη)", ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης για το νέο διοικητικό της συμβούλιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ