ΑΡΗΣ

Συμφωνία Εφές με Βεζένκοφ

Συμφωνία Εφές με Βεζένκοφ
Βεζένκοφ

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ΚΑΕ Άρης ωστόσο σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα το προσεχές θα μετακομίσει στην Εφές Αναντόλου.

Στην Εφές Αναντόλου θα μετακομίσει το καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ σύμφωνα τουρκικά δημοσιεύματα και παρά το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ΚΑΕ Άρης.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, είχε διαψεύσει μέσα στην εβδομάδα την μετακίνηση του διεθνή Βούλγαρου φόργουορντ στην τουρκική ομάδα. Κάτι που είχε κάνει και παραμονή της μεταγραφής του Γιάννη Αθηναίου στην ιταλική Αρμάνι Μιλάνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι Τούρκος δημοσιογράφος ονόματι Ουγκιούρ Τιουρκέρ έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Εφές Αναντόλου με τον Βεζένκοφ και μάλιστα πως ο νυν παίκτης του Άρη θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο.

Είχε προηγηθεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας trendbasket.net που είχε γράψει πρώτη το όλο θέμα και ανέφερε πως η συμφωνία είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Το σίγουρο είναι ότι ο Βεζένκοφ έχει στο συμβόλαιό του μπάι άουτ περίπου 250.000 ευρώ (κάτι λιγότερο από 300.000 ευρώ με την εφορία) και οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει αφού τα βρει με τον ίδιο να το καταβάλλει.

Όπως και να έχει ο χρόνος θα δείξει αν ο Βεζένκοφ το καλοκαίρι θα παραμείνει στο ρόστερ του Άρη, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο βάση και προ ημερών δήλωσης του μάνατζέρ του, ενώ από την Τουρκία δεν υπάρχει μόνο το ενδιαφέρον της Εφές Αναντόλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ