ΑΡΗΣ

Συμφωνία για το "άρθρο 99" με εκχώρηση του τηλεοπτικού συμβολαίου

Συμφωνία για το "άρθρο 99" με εκχώρηση του τηλεοπτικού συμβολαίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Πετράτο για την εκχώρηση μέρους του τηλεοπτικού συμβολαίου, προκειμένου για την πληρωμή των δόσεων για το "άρθρο 99".

Ένας σημαντικός "βραχνάς" ανήκει προσωρινά στο παρελθόν για την ΚΑΕ Άρης, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την πλευρά του Νίκου Πετράτου για το "άρθρο 99". Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί έξι παίκτες (Νίκος Μπάρλος, Νίκος Αργυρόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης, Άντριου Μπετς, Δήμος Ντικούδης και Φάνης Κουμπούρας) προς τους οποίους υπάρχουν οφειλές, απέσυρε την καταγγελία που είχε κάνει περί μη καταβολής των δόσεων εντός του χρονικού πλαισίου που απαιτούνταν, με αποτέλεσμα οι "κίτρινοι" να επανέρχονται -προσωρινά- στην... κανονικότητα.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Νίκο Πετράτο, ο οποίος εξήγησε ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για εκχώρηση μέρους του τηλεοπτικού συμβολαίου που υπέγραψε η ΚΑΕ Άρης με την ΕΡΤ με ικανοποίηση των δόσεων μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018, που αντιστοιχεί σε ένα ποσό που φτάνει στις 70.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, θα απομένουν άλλες δεκατέσσερις (14) δόσεις προς τους συγκεκριμένους πρώην παίκτες της ομάδας, τις οποίες θα πρέπει επίσης να βρει τρόπο να πληρώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πως; Θα φανεί στην πορεία. Η ουσία είναι πως οι "κίτρινοι" θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για τους επόμενους πέντε μήνες, κάνοντας παράλληλα όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επόμενη στιγμή της κρίσης στο συγκεκριμένο ζήτημα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ