ΑΡΗΣ

Συμφωνία Άρη με Σανικίτζε

Συμφωνία Άρη με Σανικίτζε
Σανικίτζε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οριστική συμφωνία υπάρχει πλέον ανάμεσα στον Άρη και τον Βίκτορ Σανικίτζε όπως επιθυμούσε να συμβεί ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Πρίφτης.

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Βίκτορ Σανικίτζε καθώς επήλθε οριστική συμφωνία έπειτα από τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών.

Οι δύο πλευρές ουσιαστικά έχουν δώσει τα χέρια, καθώς δεν έχει μείνει καμία εκκρεμότητα στο συμβόλαιο και πλέον αυτό που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές. Εξέλιξη που θα επιτρέψει στην ΚΑΕ να ανακοινώσει τη μεταξύ τους συνεργασία για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Λογικά στην διάρκεια της σημερινής ημέρας θα ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του διεθνή Γεωργιανού φόρογυορντ που θα ισοδυναμεί και με τηβ ολοκλήρωση του ρόστερ του Άρη εν όψει της έναρξης των φετινών του υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Champions League.

Ακολούθως θα απομένει η άφιξη και ενσωμάτωση του Σανικίτζε με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη. Ο έμπειρος διεθνής φοργουορντ το τελευταίο τριήμερο βρισκόταν στην Πολωνία για φιλικά παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Μοναδικό μειονέκτημα για τον Σανικίτζε θα είναι η απουσία του από την προετοιμασία του Άρη έως τις 19-20 Σεπτεμβρίου λόγω των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2017 όπου συμμετέχει η Εθνική Γεωργίας. Ωστόσο στον Άρη ποντάρουν στην εμπειρία του και ότι με αυτήν δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Πρίφτη.

Αντίθετα με τον Σανικίτζε ο Αμερικανός σέντερ Έρικ Μπάκνερ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Εκεί όπου είναι να μεταβεί σήμερα το πρωί της Παρασκευής (26/8) για την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ