ΑΡΗΣ

Συμφωνία Άρη με Ντραγκίσεβιτς

Συμφωνία Άρη με Ντραγκίσεβιτς

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς για να καλύψει το κενό του Βίκτορ Σανικίτζε μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Παρά την πίεση του χρόνου στον Άρη ήρθαν σε συμφωνία με τον Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς ώστε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό σοκ του Βίκτορ Σανικίτζε που όπως είναι γνωστό θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κατέθεσε τη Δευτέρα επίσημη πρόταση στον 30χρονο Σέρβο φοργουορντ, αφού ο Δημήτρης Πρίφτης όπως συνηθίζει μίλησε μαζί του και εξήγησε το ρόλο που θα έχει. Στις συζητήσεις που ακολούθησαν και με δεδομένη την Κόου η διάθεση για συνεργασία οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε συμφωνία.

Η ανακοίνωση της επισημοποίησης της συμφωνίας αναμένεται να γίνει τη Τετάρτη. Στη διάρκεια μάλιστα της ημέρας γίνεται προσπάθεια ώστε ο Ντραγκίσεβιτς να βρίσκεται ακόμα και στηΘεσσαλονίκη. Η άφιξή του θα ισοδυναμεί και με άμεση έναρξήτου με προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα για να κάνει ντεμπούτο στον εκτός έδρας πρωταθλήματος του Σαββάτου στο Ρέθυμνο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ