ΑΡΗΣ

Στον Άρη ο Πάσαλιτς

1
1 WWW.MEGAPRESS.GR

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς θα φορέσει για δεύτερη φορά τη φανέλα του Άρη, καθώς ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος θα φορέσει για δεύτερη φορά τη φανέλα του συλλόγου. Διαβάστε αναλυτικά:

" Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Μοχάμεντ Πάσαλιτς για την επόμενη σεζόν.

Είναι η δεύτερη φορά που ο γεννημένος στις 27 Αυγούστου του 1987 Βόσνιος γκαρντ (1.92μ.) θα αγωνιστεί στον ΑΡΗ. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στη Βόγκοσκα, στην οποία αγωνίστηκε από το 2005 ως το 2007. Από το 2007 ως το 2011 έπαιξε στην Μπόσνα Σεράγεβο

Η πρώτη του εμπειρία στην Ελλάδα ήταν στην Καβάλα, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2011-12, υπό τις οδηγίες του νυν κόουτς του ΑΡΗ, Δημήτρη Πρίφτη. Στην Καβάλα ο Πάσαλιτς είχε 10 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά αγώνα.

Το καλοκαίρι του 2012 ο Πάσαλιτς υπέγραψε στον ΑΡΗ με τον οποίο είχε 12 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στη γαλλική Σαλόν – Ρεμς, την οποία βοήθησε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία, με 10.3 πόντους και 4.4 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Πάσαλιτς είναι μέλος της Εθνικής Βοσνίας και αυτόν τον καιρό αγωνίζεται με την ομάδα της χώρας του για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2015". Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης χορήγησε άδεια στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη μέχρι να βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ