ΑΡΗΣ

Στον Άρη ο Γουάιτ

Στον Άρη ο Γουάιτ

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Οκάρο Γουάιτ, που προσθέτει ύψος στο ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ποιος είναι ο ύψους 2μ06 πάουερ φόργουορντ.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι "κίτρινοι" πρόσθεσαν έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ τους, με τον Οκάρο Γουάιτ να αποτελεί τον νέο πάουερ φόργουορντ της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Αμερικανός παίκτης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση:

" Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Okaro White. Ο Αμερικανός (γεννημένος στο Brooklyn στις 13 Αυγούστου του 1992), ύψους 2.06μ. φόργουορντ, έξι μέρες πριν από τα 23α γενέθλιά του, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τη σεζόν 2015-16.

Ο White φοίτησε στο Clearwater High School και στην τελευταία χρονιά αναδείχτηκε σε παίκτη της χρονιάς στην κομητεία Pinellas. Στα κολεγιακά του χρόνια, φοίτησε και έπαιξε στο φημισμένο Florida State, όπου χρονιά με τη χρονιά ανέβαζε την απόδοσή του. Το 2014 ψηφίστηκε από τους προπονητές στην καλύτερη αμυντική πεντάδα της Atlantic Coast Conference, ενώ κέρδισε πλήθος διακρίσεων στο κολέγιο".

Τελείωσε την καριέρα του στο Florida State όντας:

*16ος σκόρερ στην ιστορία του κολεγίου με 1.402 πόντους

*9ος σε ποσοστό ευστοχίας στις βολές στην ιστορία του κολεγίου με 79.9%.

*10ος σε επιτυχημένες εύστοχες βολές στην ιστορία του κολεγίου, με 401

*10ος σε κοψίματα στην ιστορία του κολεγίου με 107

Το καλοκαίρι του 2014 ο White προσπάθησε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του ΝΒΑ και πήρε μέρος στο Summer League με τη φανέλα του Memphis Grizzlies, όπου μέτρησε 8.2 πόντους και 2.6 ριμπάουντ. Στη συνέχεια, συμφώνησε με την ιταλική Virtus Bologna. Κατά την περσινή σεζόν ήταν από τους καλύτερους "ψηλούς" της Legabasket, με 12.1 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 1.06 ασίστ και 1.0 κόψιμο ανά αγώνα. Πριν από λίγο καιρό, πήρε μέρος στο Summer League του Las Vegas, όπου είχε 7.3 πόντους και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ