ΑΡΗΣ

Στο περίμενε Ριντ και Νέιμικ

Στο περίμενε Ριντ και Νέιμικ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη συνεχίζεται με τους Λαμάρκους Ριντ και Ντρου Νέιμικ να είναι στην πρώτη γραμμή εν αναμονή των εξελίξεων στην υπόθεση του απαγορευτικού της FIBA.

Εν αναμονή των εξελίξεων στην υπόθεση του απαγορευτικού της FIBA συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη με τους Λαμάρκους Ριντ και Ντρου Νέιμικ να είναι στην πρώτη γραμμή. Δύο περιπτώσεις όπου η μία μπορεί να συνδέεται με την άλλη ωστόσο η πρώτη δείχνει να είναι πιο εύκολη από την δεύτερη στο οικονομικό κομμάτι χωρίς να αποκλείεται αμφότερες να έχουνε αίσιο τέλος.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος βρίσκεται στη Λιθουανία με την Εθνική Ανδρών, είναι σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες του για την επιλογή των παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Αύριο (18/8) θα γίνει νέα συνάντηση με τον Αντώνη Ασημακόπουλο. Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο 38χρονος φόργουορντ, το συμβόλαιο του οποίου έχει λήξει, είχαν μία επαφή πριν από λίγες μέρες και θα συζητήσουν εκ νέου αναφορικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του παίκτη με τον Άρη.

Όσο για την υπόθεση της FIBA, οι ιθύνοντες του Άρη περιμένουν να στείλει αύριο (18/8) η ΕΟΚ στην Παγκόσμια Ομοσπονδία την επιστολή την οποία ζήτησε η τελευταία για να ανάψει το «πράσινο φως» αναφορικά με την άρση του μεταγραφικού εμπάργκο των τελευταίων χρόνων. Εύλογα η προσοχή της διοίκησης είναι στραμμένη σ’ αυτό το πολύ σημαντικό θέμα και η αυριανή μέρα αναμένεται να είναι καθοριστική.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ