ΑΡΗΣ

Στο Αλεξάνδρειο ο Τακιανός

Στο Αλεξάνδρειο ο Τακιανός

Ο Φώτης Τακιανός μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ως ο νέος τεχνικός του Άρη ωστόσο χθες (12/07) το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο.

Εκεί ο 42χρονος τεχνικός και νυν του ΚΑΟΔ είχε ένα πρώτο τετ α τετ με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, ενώ είναι να βρεθεί και σήμερα για νέο παρουσία του Μίλαν Μίνιτς.

Του Σέρβου τεχνικού που προορίζεται για την θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως επιλογή του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη.

Η χθεσινή αλλά και σημερινή παρουσία του Τακιανού στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο δεν ισοδυναμεί ωστόσο πως θα αποτελέσει τελικά τον νέο τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Κι αυτό γιατί και θα πρέπει να υπάρξει ταύτιση της λογικής του με αυτήν του Μίνιτς που επιλέγεται από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης για να κάνει σε σημαντικό βαθμό τις επιλογές του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου παρά το ότι δεν θα είναι αυτός ο νέος τεχνικός.

Σε περίπτωση που Τακιανός και Μίνιτς δεν τα βρούνε τότε όλα θα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά ακόμη και για την συνύπαρξή του στον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και του καθενός ξεχωριστά.

Υπενθυμίζεται πως εκτός της επαφής που είχε με τον 42χρονο τεχνικό του ΚΑΟΔ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης την Δευτέρα το πρωί της ίδιας ημέρας είχε έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Τον πρώην τεχνικό του Άρη υπό τις οδηγίες του οποίου τον Μάιο του 2003 είχε οδηγήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κατάκτηση του Champions Cup της FIBA μέσα στο Αλεξάνδρειο.

Ενός τίτλου που ήταν ο 20ος στην ιστορία του μπασκετικού Άρη και είχε σαν αποτέλεσμα την τοποθέτηση του δεύτερου αστεριού στην φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Κι όσο για την επικοινωνία με τον Αλεξανδρή μόνο τυχαία δεν ήταν για τον λόγο ότι σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί την πρώτη επιλογή όλων των υπολοίπων μελών του δ.σ. της ΚΑΕ Άρης σε αντίθεση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ.

Δικιά του επιλογή είναι η παρουσία του Τακιανού στην θέση του τεχνικού της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο και του Μίνιτς σε αυτή του τεχνικού διευθυντή.

Η λογική του Σέρβου τεχνικού έχει να κάνει με τις πετυχημένες επιλογές που είχε κάνει βρισκόμενος στην τεχνική ηγεσία του Άρη το καλοκαίρι του 2002 έχοντας μειωμένο μπάτζετ.

Ένα ρόστερ το οποίο δούλεψε στην προετοιμασία αλλά λίγους μήνες αργότερα στα μέσα Οκτωβρίου λόγο της μη ύπαρξης της απαιτούμενης επικοινωνίας του ιδίου με τους παίκτες του είχε αποτελέσει παρελθόν για να τον διαδεχθεί ο Αλεξανδρής.

Ο «τίγρης» όχι απλώς βρήκε την χημεία που δεν είχε σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Άρης στην σχέση προπονητή – παικτών αλλά και οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κατάκτηση του Champions Cup της FIBA μέσα στο Αλεξάνδρειο.

Τέλος σχετικά με τον Τακιανό θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που συμφωνήσει με τον Μίνιτς δεδομένης της ξεκάθαρης επιθυμίας του να ανταποκριθεί στην προπονητική του πρόκληση που λέγεται Άρης θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του ΚΑΟΔ να λύσει το συμβόλαιό του.

Το τριετούς χρονικής διάρκειας που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2009 με την ομάδα της Δράμας και το οποίο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ