ΑΡΗΣ

Στο προσκήνιο ο Τσούπκοβιτς

Στο προσκήνιο ο Τσούπκοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς φαίνεται να κερδίζει τη μάχη για μια θέση στο ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου ενώ στα υπόψη είναι και ο Κώστας Χαρίσης.

Μία θέση στο ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου φαίνεται πως κερδίζει ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

Ο 28χρονος Σέρβος πάουερ φόργουορντ με ύψος 2.05μ. είναι γνώριμος στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ γιατί είχε αποτελέσει επιλογή του Κώστα Φλεβαράκη για τα Τρίκαλα στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Το... φλερτ με τον Τσούπκοβιτς δεν αποκλείεται να προχωρήσει ακόμη και στην διάρκεια της εβδομάδας καθώς δείχνει να αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Πρίφτη.

Κατά πάσα πιθανότητα εφόσον ο Τσούπκοβιτς αποκτηθεί θα πλαισιωθεί η θέση του πάουερ φόργουορντ με ακόμα έναν Αμερικανό αλλά και κατ΄ ανάγκη αν χρειαστεί και τον Βασίλη Σίμτσακ με τον Μιχάλη Πελεκάνο που είναι προ των πυλών.

Ακόμη θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις σκέψεις του Δημήτρη Πρίφτη για τις θέσεις των ψηλών είναι και η παραμονή του Κώστα Χαρίση… σε αντίθεση με έναν χρόνο.

Ο επαγγελματισμός όμως που επέδειξε ο 35χρονος έμπειρος σέντερ σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου σε συνδυασμό και με την αξία του κέρδισαν τον Έλληνα τεχνικό.

Στα συν του Χαρίση μεταξύ άλλων και το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά το τι εστί Άρης μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα αλλά και ότι δεν βρίσκεις εύκολα Έλληνα με ύψος 2.12μ. και την εμπειρία του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ