ΑΡΗΣ

Στο Πράβετς ο Γουίβερ

Στο Πράβετς ο Γουίβερ

Ύστερα από ένα ταξίδι που είχε διάρκεια 14 ώρες, ο Κάιλ Γουίβερ έφτασε στο Πράβετς της Βουλγαρίας και ενσωματώθηκε στην αποστολή του Άρη. "Ανυπομονώ να αρχίσω την δουλειά", σχολίασε.

Ο Κάιλ Γουίβερ έφτασε το Σάββατο (2/9), λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ στο Πράβετς της Βουλγαρίας προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη. Μετά από ένα ταξίδι που διήρκεσε 14 ώρες και ξεκίνησε από το Μαϊάμι, ο 31χρονος παίκτης έφτασε στη Σόφια με ενδιάμεσο σταθμό τη Κωνσταντινούπολη.

Στο αεροδρόμιο της βουλγαρικής πρωτεύουσας τον περίμενε άνθρωπος της ομάδας του Άρη, ο οποίος τον παρέλαβε και τον οδήγησε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή των "κιτρινόμαυρων". Εκεί τον περίμενε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γουίβερ: "Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά"

Στις πρώτες του δηλώσεις στο www.arisbc.gr ο Γουίβερ τόνισε: “Είναι ένα καινούργιο ταξίδι για μένα. Νέα ομάδα, διαφορετική χώρα, νέος προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να έχω μια καλή σεζόν με την ομάδα και να 'χτίσω' πάνω σε ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά με τον Άρη”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ