ΑΡΗΣ

Στο δρόμο προς την Προύσα ο Αρης

Στο δρόμο προς την Προύσα ο Αρης

Ο Αρης θα πάρει μέρος στο τουρνουά "International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas" μαζί με την Τόφας, τη Σακαρία, τον ΠΑΟΚ, τη Γκαζιαντέπ και τη Γεσιλγκιρεσούν.

Στο μεγάλο τουρνουά της Προύσας θα πάρει μέρος τις προσεχείς ημέρες ο Αρης, ο οποίος ταξίδεψε σήμερα για την Τουρκία χωρίς να έχει μαζί του τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Οι "κίτρινοι" θα επιστρέψουν σε μία πόλη που ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις, αφού στην Προύσα είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κόρατς το 1997, έχοντας αντίπαλο την Τόφας, μία από τις έξι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά μαζί με τις Σακαρία, ΠΑΟΚ, Γκαζιαντέπ και Γεσιλγκιρεσούν.

Το τουρνουά "International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas" διεξάγεται στη μνήμη του "Τσεβάτ Σοϊντάς", παλιού παίκτη της Τόφας, που σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα το 2001, αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (23/9).

Την αποστολή του Αρη απαρτίζουν οι Κουάμε Βον, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Δίπλαρος, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Γιάννης Αθηναίου,Ντιμίτρις Μόραντ, Παναγιώτης Βασιλόπουλος,Κάιλ Γουίβερ και Μάριος-Κωνσταντίνος Λαζάρου.

Ο Αρης έφτασε αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη σήμερα το μεσημέρι και εν συνεχεία μετέβη οδικώς στην Προύσα, όπου θα κάνει το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση. Ο πρώτος του αντίπαλος θα είναι η διοργανώτρια Τόφας την Πέμπτη και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Σακάρια, την άλλη ομάδα του ομίλου.

Το πρόγραμμα του Αρη:

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου (19:00): Αρης-Τόφας

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου (19:00): Αρης-Σακάρια

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ