ΑΡΗΣ

Στο Champions League ο Άρης

Στο Champions League ο Άρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης θα βρίσκεται στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αφού οι διοικούντες την ομάδα υπέγραψαν το έγγραφος της συμμετοχής της ομάδας στη διοργάνωση της FIBA.

Μετά τον ΠΑΟΚ , ο Άρης έγινε η δεύτερη ομάδα από την Ελλάδα που επισημοποίησε την παρουσία της στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι άνθρωποι των "κίτρινων" υπέγραψαν την αρχική προφορική συμφωνία τους με τη FIBA και οριστικοποίησαν τη συμμετοχή της ομάδας στη νέα διοργάνωση που ανακοίνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία.

Από την πρώτη στιγμή, ο Νίκος Λάσκαρης είχε επισημάνει στους αρμόδιους πως προτεραιότητα του Άρη ήταν το Champions League. Μπορεί εν συνεχεία να υπήρξε επαφή με τον Τζόρντι Μπερτομέου με θέμα την παραμονή της ομάδας στις δικές της διοργανώσεις, αλλά στο... φινάλε διαφάνηκε πως ο "ισχυρός άνδρας" της ΚΑΕ Άρης έμεινε σταθερός σε αυτά που είχε εκφράσει, επισημοποιώντας την παρουσία των "κιτρίνων" στη νέα διοργάνωση, που θα αποφέρει συνολικά 500.000 ευρώ στην ομάδα που θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Παρεμπιπτόντως, η FIBA παρουσίασε το promo video για τη νέα διοργάνωση που ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2016, με τον Άρη να έχει την... τιμητική του αφού σε αυτό περιλαμβάνεται η "καυτή" ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι των "κιτρίνων" στο Nick Galis Hall.

Διαβάστε το ρεπορτάζ για την επιλογή του ΠΑΟΚ

Διαβάστε για το δίλημμα της ΑΕΚ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ