ΑΡΗΣ

Στηρίζει το συλλαλητήριο ο Άρης

Στηρίζει το συλλαλητήριο ο Άρης

Η ΚΑΕ Άρης θα ενώσει την φωνή της με όσους θα βρεθούν στο συλλαλητήριο της Κυριακής (21/1) για την ονομασία της ΠΓΔΜ, ενώ οι Γιάννης Αθηναίου και Στέλιος Πουλιανίτης δεν θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας τους απέναντι στον Κολοσσό (20/1, 16:30).

Η ΚΑΕ Αρης θα ενώσει την φωνή της με όσους θα βρεθούν στο συλλαλητήριο της Κυριακής (21/1) για την ονομασία της ΠΓΔΜ, ενώ οι Γιάννης Αθηναίου και Στέλιος Πουλιανίτης στο αγωνιστικό κομμάτι δεν θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας τους απέναντι στον Κολοσσό (20/1, 16:30).

"Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική! Ο ΑΡΗΣ με την ιστορία των 104 χρόνων, ήταν ανέκαθεν ένας από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της Μακεδονίας μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, κάνοντας περήφανους τους Μακεδόνες αλλά και όλους τους Έλληνες.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΡΗ ενώνει τη φωνή της με τα εκατομμύρια των Ελλήνων και φυσικά με όλους αυτούς που θα δώσουν το «παρών», για να διαδηλώσουν για κάτι που είναι αδιαπραγμάτευτο, στο συλλαλητήριο της Κυριακής (21/01)", αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης, η οποία την Κυριακή (21/1) θα διαδηλώσει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης, ολοκλήρωσε την Παρασκευή (19/1) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό (20/1), με τον Γιάννη Αθηναίου να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Ο Έλληνας γκαρντ δεν θα παίξει στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, ενώ μόνος του προπονήθηκε και ο Στέλιος Πουλιανίτης που πονάει στη μέση και στην ποδοκνημική.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ