ΑΡΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Τόμας

Στην Θεσσαλονίκη ο Τόμας
Τόμας

Συνεπής με την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο "Μακεδονία" ήταν ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Άρη, Τζον Τόμας, έπειτα από πολύωρο ταξίδι.

Ο 35χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ – σέντερ του Άρη ξεκίνησε χθες (17/01) το πρωί από την Μινεάπολη της Μινεσότα με αρχικό προορισμό το Σικάγο και από εκεί ταξίδεψε στην Φρανκφούρτη για να αφιχθεί το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη.

Ο Τόμας είναι προγραμματισμένο να παρακολουθήσει το σημερινό (18/01) παιχνίδι του Άρη κόντρα στην Μπουντιβέλνικ για την πρεμιέρα της Β΄ φάσης των ομίλων του Eurocup στο Αλεξάνδρειο και από αύριο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Βέβαια το ερώτημα είναι αν τελικά αυτό θα συμβεί αύριο αφού ο μέχρι και την στιγμή αυτή Ισραηλινός προπονητής του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, έχει προγραμματίσει να δώσει διήμερο ρεπό.

Αυτό σημαίνει σε περίπτωση που συμβεί πως ο Τόμας θα χρειαστεί να προπονηθεί μόνος του στο Αλεξάνδρειο αν και όλα συνηγορούν πως θα κάνει το Σάββατο το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μία εξέλιξη που έχει να κάνει με το ότι ο Μπράιαντ Ντάνστον φαίνεται να οδεύει με την μορφή δανεισμού στην ισραηλινή Χάποελ Γκιλμπόα και παρά το ότι η ενημέρωση που υπήρχε για τον νέο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ – σέντερ του Άρη που έκανε λόγο για συμμετοχή του αρχικά μόνο στο Eurocup.

Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί πως η ΚΑΕ Άρης διατηρεί τα δικαιώματά του Ντάνστον και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο βάση του συμβολαίου που υπογράφηκε το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ