ΑΡΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπένσον, δήλωσε έτοιμος για τον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπένσον, δήλωσε έτοιμος για τον ΠΑΟΚ
EUROCUPBASKETBALL.COM

Στη Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (02/10) ο νέος σέντερ του Άρη, Κιθ Μπένσον, που δήλωσε έτοιμος να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ. (VIDEOS)

Πριν από μερικές ημέρες, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τον Κιθ Μπένσον, ολοκληρώνοντας το "παζλ" των ξένων του ρόστερ. Ο νέος σέντερ του Άρη προσγειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (02/10) στη Θεσσαλονίκη, όπως μπορείτε να δείτε στο video που δημοσίευσε η ΚΑΕ.

Ο Αμερικανός (29 ετών, 2.11 μέτρα) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους κι από σήμερα βρίσκεται στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη και των συνεργατών του.

" Αισθάνομαι ωραία που βρίσκομαι εδώ. Πήρα ήδη μια πρώτη γεύση από την ομάδα, είδα στο YouTube ότι έχει μια μεγάλη βάση οπαδών ο Άρης", δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός και στη συνέχεια τόνισε πως πήρε πληροφορίες από τον Οκάρο Γουάιτ: " Μου είπε ότι είχε μια εξαιρετική εμπειρία εδώ και με την ομάδα και με την πόλη, αυτά προλάβαμε να πούμε".

"Έτοιμος να παίξω"

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (04/10, 19:00), είπε: " Ξέρω για τον συγκεκριμένο αγώνα, ξέρω ότι πρόκειται για μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι. Νιώθω καλά, έκανα προπονήσεις στην Αμερική, αισθάνομαι έτοιμος να παίξω. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Μου έχει μιλήσει ο ατζέντης μου για τον προπονητή και θέλω πολύ να συνεργαστούμε".

Τέλος, ο Μπένσον παραδέχτηκε πως: " Είναι στόχος μου να αγωνιστώ στο ΝΒΑ, αλλά μέχρι τότε θέλω να είμαι πετυχημένος και εγώ και η ομάδα μου, ο Άρης. Είναι σημαντικό σκαλί για μένα, γιατί το πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ