ΑΡΗΣ

Στη Σόφια ο Άρης

Στη Σόφια ο Άρης

Από το Πράβετς στη Σόφια της Βουλγαρίας βρίσκεται από σήμερα (10/09) ο Άρης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει αύριο (11/09) σε φιλική αναμέτρηση τη Λουκόιλ Ακαντέμικ (17:30).

Στη Σόφια της Βουλγαρίας, αφήνοντας πίσω του το Πράβετς, βρίσκεται από σήμερα (10/09) ο Άρης, ο οποίος αναμένεται αύριο (11/09) να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τη Λουκόιλ Ακαντέμικ.

Το φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 17:30, με τον κόουτς της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρή να σκοπεύει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του πριν την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη.

Το... μενού για τον Άρη περιλαμβάνει σήμερα μία προπόνηση στις 18:00 στην έδρα της Λουκόιλ Ακαντέμικ και στη συνέχεια ξεκούραση εν όψει και του αυριανού τελευταίου φιλικού επί βουλγαρικού εδάφους.

Κι αν το πρώτο φιλικό του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας με αντίπαλο την ουκρανική Τσερκάσι λόγω της ήττας με 76-53 δεν έδωσε την ευκαιρία για ασφαλή συμπεράσματα κάτι ανάλογο ίσχυσε στα επόμενα δύο και θα ισχύσει και αύριο.

Τόσο με την Λουκόιλ Ακαντέμικ όσο και με την Λέφσκι Σόφιας όπου όπως φάνηκε εκείνος που δείχνει να έχει μείνει πίσω σε σχέση με τους άλλους δύο Αμερικανούς είναι ο Τσέις Σάιμον.

Την ίδια ώρα που ο Κλιφ Κόλιμον από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται ολοένα και καλύτερος ενώ ο Όριον Αουτερμπριτζ δείχνει να είναι σταθερός σε πόντους και ο Σάιμον δείχνει ότι θέλει ακόμη δουλειά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη κιόλας προπόνηση στο Αλεξάνδρειο είχε δείξει πως είναι έξω από τα νερά του, κι αν είναι ακόμη νωρίς για να κριθεί ολοκληρωτικά ο χρόνος μόνο σύμμαχός του δεν μπορεί να είναι.

Ο Σάιμον στα τρία φιλικά του Άρη είχε κατά σειρά 6 πόντους στην ήττα με 76-53 από την ουκρανική Τσερκάσι, 7 πόντους στην ήττα με 58-52 από την Λουκόιλ Ακαντέμικ και 2 πόντους στην νίκη με 81-79 επί της Λέφσκι Σόφιας.

Βέβαια όσο καθυστερεί η απόφαση της FIBA για την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών της ΚΑΕ Άρης για παίκτες που στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκαν εκτός συνόρων δεν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση απόκτησης των Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ