ΑΡΗΣ

Στη Λευκάδα με Μούρτο

Στη Λευκάδα με Μούρτο
INTIME SPORTS

Για τη Λευκάδα αναχώρησε η αποστολή του Άρη, προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά της τοπικής Δόξας, το οποίο ξεκινά σήμερα. Παρών στην αποστολή ο Σπύρος Μούρτος, απών ο Στέλιος Πουλιανίτης.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε για τη Λευκάδα, προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά της τοπικής Δόξας, το οποίο ξεκινά σήμερα. Παρών στην αποστολή ο Σπύρος Μούρτος, απών ο Στέλιος Πουλιανίτης. Ο αρχηγός του Άρη που δεν είχε αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια που έδωσαν οι «κίτρινοι» στο τουρνουά 25α Μαυροσκούφεια αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ενώ ο διεθνής πλέι μέικερ οδεύει με την μορφή δανεισμού στον Κόρτοιβο Αμαλιάδας.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη (16/09), στις 17:30, τα Τρίκαλα και μεθαύριο Πέμπτη (17/09), στις 17:00, τον Απόλλωνα Πάτρας. Οι "κιτρινόμαυροι" θα αναχωρήσουν από τη Λευκάδα την Παρασκευή (18/09) και θα ταξιδέψουν για τη Λάρισα, όπου το Σάββατο (19/09) θα αγωνιστούν απέναντι στον Γ.Σ. Λάρισας, στο κλειστό της Νεάπολης στις 18:00, σε παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το πρόγραμμα του τουρνουά της Λευκάδας έχει ως εξής:

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

(17:00) Δόξα Λευκάδας - Τρίκαλα

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

(17:30) Άρης - Τρίκαλα

(20:00) Δόξα Λευκάδας - Απόλλων Πατρών

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

(17:00) Άρης - Απόλλων Πατρών

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ