ΑΡΗΣ

Στα κίτρινα ο Ντραγκίσεβιτς

Στα κίτρινα ο Ντραγκίσεβιτς

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς συμφώνησε με τον Αρη, ανακοινώθηκε επίσημα και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βίκτορ Σανικίτζε που θα χάσει τη χρονιά λόγω τραυματισμού (vd).

Είναι πλέον επίσημο! Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς θα καλύψει το κενό του Βίκτορ Σανικίτζε στο ρόστερ του Αρη. Ο 30χρονος Σέρβος φόργουορντ που πέρυσι αγωνιζόταν στη Μπουντούτσνοστ, ανακοινώθηκε από τον Αρη και αναμένεται να ταξιδέψει οδικώς σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και να ενταχθεί στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρη:

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση τουTadijaDragicevicμέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας μας ως ο έκτος ξένος παίκτης για τη σεζόν 2016-17.

ΟDragicevicγεννήθηκε στις 28/01/1986 και βλέπει τον κόσμο από τα 2.06μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα «μικρά» τμήματα του Ερυθρού Αστέρα. Στη σερβική ομάδα έγραψε τη δική του ιστορία, αφού έγινε αρχηγός της και αναδείχτηκε καιMVPτης Αδριατικής Λίγκας, το 2008.

Τον Ιανουάριο του 2010 οDragicevicαποχώρησε από τον Ερ. Αστέρα λόγω οικονομικών προβλημάτων της ομάδας και συμφώνησε με τηLottomaticaRomaως το τέλος της σεζόν. Την περίοδο 2010-11 αγωνίστηκε με τη φανέλα τηςAlbaBerlinκαι το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ιταλικήAngelicoBiella. Ωστόσο, το 2012 μετακόμισε στην Ουκρανία και τηνAzovmash.

Ένα χρόνο αργότερα έκανε το «άλμα» στηνAnadoluEfesκαι τον Ιανουάριο του 2014 επέστρεψε, μετά από τέσσερα χρόνια, στον Ερυθρό Αστέρα, μέχρι το τέλος της σεζόν. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους μετακόμισε στη Γαλλία και τηStrasbourg, ενώ τον ίδιο μήνα του 2015 συμφώνησε με τηνBuducnostPodgorica, με τη φανέλα της οποίας αντιμετώπισε τον ΑΡΗ δύο φορές, για τη διοργάνωση τουEurocup.

Draft

Το 2008 οDragicevicεπιλέχθηκε στο νούμερο 53 του ντραφτ από τουςUtahJazz. Σήμερα, τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ ανήκουν στουςChicagoBulls, μετά από μία ενδιάμεση «στάση» στουςDallasMavericks.

Εθνική Σερβίας

Το νέο απόκτημα του ΑΡΗ έχει στη συλλογή του δύο μετάλλια με την Εθνική Σερβίας. Το 2005 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ΕυρωμπάσκετU20 και την επόμενη χρονιά το χρυσό, στην ίδια διοργάνωση.

Οι διακρίσεις του

* Πολυτιμότερος παίκτης (MVP) τηςABALeague(Αδριατική Λίγκα) το 2008 (Ερυθρός Αστέρας).

* Πρώτος σκόρερ τηςABALeagueκαι μέλος της καλύτερης πεντάδας το 2016 (Buducnost).

* Δις κυπελλούχος Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα (2006, 2014).

* Κυπελλούχος Γαλλίας το 2015 (Strasbourg).

* Κυπελλούχος Μαυροβουνίου το 2016 (Buducnost).

Δείτε παρακάτω video τι μπορεί να κάνει ο Ντραγκίσεβιτς

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ