ΑΡΗΣ

Sold out στο Nick Galis Hall με τον Ολυμπιακό

Sold out στο Nick Galis Hall με τον Ολυμπιακό

Για τέταρτη φορά φέτος στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, το Nick Galis Hall θα είναι ασφυκτικά γεμάτο. Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα (28/3, 19:00).

Η στήριξη του κόσμου του Άρη στην εφετινή προσπάθεια είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Το sold out που ανακοίνωσε η ΚΑΕ δυο μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (28/3, 19:00) αποτελεί μία ακόμη απόδειξη του παραπάνω.

Οι φίλοι των "κίτρινων", λοιπόν, θα κατακλύσουν το "Nick Galis Hall" ώστε να δώσουν την ώθηση στους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη για να πάρουν τη νίκη απέναντι στους "ερυθρόλευκους".

Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι η τέταρτη φορά που η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει το sold out πριν από ένα ντέρμπι της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αφού κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πριν τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης ανέφερε τα εξής:

"Ένα ακόμη Sold Out είναι γεγονός! Το Σάββατο (26/03) εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό (28/03, 19.00, NS2) στο "Nick Galis Hall", στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν στηρίζει σταθερά (και μαζικά) την προσπάθεια του Δημήτρη Πρίφτη και τον παικτών του".

Στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/03) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του και έχει "λευκό" απουσιολόγιο ενόψει της αναμέτρησης με τους "ερυθρόλευκους". Η προετοιμασία του Άρη θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή (27/03) με μία απογευματινή προπόνηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ