ΑΡΗΣ

Sold out στο Nick Galis Hall με ΑΕΚ

Sold out στο Nick Galis Hall με ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τρίτη φορά φέτος στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, το Nick Galis Hall θα είναι ασφυκτικά γεμάτο. Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι με την ΑΕΚ (28/2, 17:00), ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη της τρίτης θέσης στη regular season.

Η στήριξη του κόσμου του Άρη στη φετινή προσπάθεια είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Το sold out που ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης μία μέρα πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ (28/2, 17:00) αποτελεί μία ακόμη απόδειξη του παραπάνω. Οι φίλοι των "κιτρίνων" θα κατακλύσουν το Nick Galis Hall με στόχο να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας για να πάρουν την τρίτη φετινή νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (σ.σ.: είχαν προηγηθεί από μία σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα).

Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι η τρίτη φορά που η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει το sold out πριν από ένα ντέρμπι της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αφού κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πριν τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό (1η αγωνιστική) και ΠΑΟΚ (3η αγωνιστική).

Όλο αυτό έχει συμβάλλει στη δημιουργία μιας πολύ δυνατής έδρας στη Θεσσαλονίκη, αφού ο Άρης μετρά ποσοστό επιτυχίας που φτάνει στο 94.5%. Ένα ποσοστό που αντικατοπτρίζεται στο 17/18 σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ