ΑΡΗΣ

Sold out Άρη με ΠΑΟΚ

Sold out Άρη με ΠΑΟΚ

Μπορεί το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη με τον ΠΑΟΚ στη Nick Galis Hall να είναι την επόμενη αγωνιστική στηStoiximan.grBasket League ωστόσο ήδη οι φίλαθλοι των "κίτρινων" εξαφάνισαν τα εισητήρια.

Σε μαγικά χαρτάκια μετέτρεψαν οι φίλαθλοι του Άρητα εισιτήρια του τοπικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στη Nick Galis Hall του επόμενου Σαββάτου για τη 3η αγωνιστική στη Stoiximan.grBasket League καθώς φρόντισαν να τα εξαφανίσουν.

Το γεγονός ότι τα εισιτήρια θα μετατρέποντανσε είδος προς εξαφάνιση φάνηκε από την πρώτη στιγμή που βγήκανε προς διάθεση. Ακόμη περισσότερο όταν το απόγευμα της Παρασκευής η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία απέμεναν λιγότερα από 500. Λίγες ώρες μετά το πρωί του Σαββάτου ακολούθησε η νέα ανακοίνωση ότι το πρώτο sold out της χρονιάς ήταν γεγονός.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης που εκδόθηκε πριν από λίγο ανέφερε τα εξής: " To πρώτο Sold Out της σεζόν 2016-17 είναι γεγονός! Το πρωί του Σαββάτου (15/10) εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 22/10, 19:15, NS3) στο «Nick Galis Hall»!, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GRBasket League. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που και φέτος στηρίζει σταθερά (και μαζικά) την προσπάθεια του Δημήτρη Πρίφτη και τον παικτών του, κάνοντας πράξη το μότο μας #SinexizoumeMazi !" .

Πλέον απομένει η ώρα του τζάμπολ το επόμενο Σάββατο στη Nick Galis Hall με το σίγουρο να είναι ένα. Πως στις κερκίδες της δεν θα πέφτει καρφίτσα από τους φιλάθλους του Άρη που θα έχουνε φροντίσει να δημιουργήσουν τη δική τους ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ