ΑΡΗΣ

Σκοτ αν δεν μείνει ο Τέιλορ στον Άρη

Σκοτ αν δεν μείνει ο Τέιλορ στον Άρη

Κι ενώ σε λίγες ώρες θα οριστικοποιηθεί το μέλλον του Ζερμέν Τέιλορ στον Άρη ο Αντουάν Σκοτ είναι ο υποψήφιος αντικαταστάτης του.

Ένα μήνα αφότου ο Μάικλ Τζένκινς αποτέλεσε παρελθόν από τον Άρη σε λίγες ώρες θα οριστικοποιηθεί αν ο Ζερμέν Τέιλορ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του. Αν δεν τότε πρώτος υποψήφιος αντικαταστάτης του είναι ο Αντουάν Σκοτ.

Ο 25χρονος Αμερικανός κόμπο γκαρντ, με ύψος 1,88μ., απασχόλησε τον Άρη και πριν επιλέγει ο Τέιλορ. Ουσιαστικά ήταν η δεύτερη επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη μετά την πρώτη που ήταν ο Τζέραλντ Ρόμπινσον, που εν τέλει κατέληξε στην Άλμπα Βερολίνου.

Ο Σκοτ έχει τη δυνατότητα να είναι και σκόρερ και σουτέρ. Συγκεκριμένα είχε 22 πόντους μέσο όρο στην Φιλανδία, με 44,5% από τα 6,75μ., 4,5 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ με την Κότκα σε 14 αγώνες. Μάλιστα σε έναν από τους τελευταίους αγώνες του σκόραρε 40 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σκοτ το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (10/04) αναχώρησε από τη Φιλανδία για το Τέξας. Στις ώρες που ακολούθησαν ωστόσο ο εν Ελλάδι εκπρόσωπός του δέχθηκε κρούση από πλευράς Άρη για το αν είναι διαθέσιμος στο ενδεχόμενο που δεν αποκτηθεί τελικά ο Τέιλορ.

Πάντως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή κι ότι και αν γίνει τελικά στην πες μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να περίπτωση του Τέιλορ ο Άρης δύσκολα να έχει κάποιον επιπλέον παίκτη στο παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης με την ΑΕΚ στη Nick Galis Hall. Σε ένα παιχνίδι όπου για την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κριθεί οριστικά η κατάκτηση της 4ης θέσης της στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Photo credits: AP/David Becker

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ