ΑΡΗΣ

Σκέψεις για τον Μαρμπλ στον Άρη

Σκέψεις για τον Μαρμπλ στον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εντός έδρα από τον ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να φέρει αλλαγές στο ρόστερ του Άρη, με τους Έρικ Μπάκνερ και Ντέβιν Μαρμπλ να βρίσκονται σε δύσκολη θέση αφού δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους μέχρι στιγμής.

Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια. Σε πάνε στον παράδεισο, σε πάνε στην κόλαση. Αυτή τη φορά ο Άρης είδε την άλλη όψη του νομίσματος, με την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ να επιτείνει τον προβληματισμό και να φέρνει -για πρώτη φορά επί των ημερών του Δημήτρη Πρίφτη- την έντονη γκρίνια της κερκίδας και τις αποδοκιμασίες, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Nick Galis Hall.

Μπορεί ο Βασίλης Ξανθόπουλος να πήρε πάνω του την ευθύνη για το αποτέλεσμα , με δηλώσεις του μετά το φινάλε, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν άλλοι που έχουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Όχι απαραίτητα γιατί ήταν άστοχοι, όπως εκείνος, αλλά κυρίως γιατί ήταν ωσεί παρόντες στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι. Ο μεγαλύτερος λόγος λοιπόν γίνεται για τους Ντέβιν Μαρμπλ (4π. με 2/4 δίπ., 1ριμπ., 1ασ. σε 14'06'') και Έρικ Μπάκνερ (4π. με 2/3 δίπ., 2ριμπ.), οι οποίοι για ένα ακόμη παιχνίδι κινήθηκαν πολύ κάτω από το επίπεδο που περιμένει ο Δημήτρης Πρίφτης .

Κι αν μάλιστα βάλουμε στη συζήτηση το γεγονός πως πρόκειται για τα μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας (270.000 ευρώ ο πρώτος, 250.000 ευρώ ο δεύτερος) καταλαβαίνει κανείς πως η γκρίνια μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν την ήττα, ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στο κομμάτι των αλλαγών στο ρόστερ τονίζοντας πως "αυτό είναι κάτι που θα το δούμε, αλλά όχι επί του παρόντος". Υπονοώντας πιθανόν πως οι δυο τους δεν πρόκειται, ενδεχομένως, να έχουν την πίστωση χρόνου που είχε πέρσι ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Άλλο το μπάτζετ, άλλες κι οι απαιτήσεις άλλωστε.

Μέχρι πρότινος υπήρχε ο Βίκτορ Σανικίτζε να "καμουφλάρει" την αγωνιστική τους αδυναμία και να τραβάει πάνω του τα φώτα, ο σοβαρός τραυματισμός του όμως ανέβασε κι άλλο τα "θέλω" του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος τους ζητάει πλέον ακόμη περισσότερα, για να καλυφθεί το κενό του -τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά.

Κάτι που δεν έχει δει να γίνεται πράξη, με αποτέλεσμα αμφότεροι να έχουν μπει στο "κάδρο" πλέον και να ψιθυρίζεται πλέον στο Nick Galis Hall το ενδεχόμενο της αλλαγής τους. Είτε ο ένας, είτε κι οι δυο μαζί, δεν είναι σαφές ακόμη. Αυτό που μοιάζει βέβαιο είναι πως σε περίπτωση που δεν αλλάξουν άμεσα την εικόνα τους, τότε θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ