ΑΡΗΣ

Σίμτσακ: "Να προστατέψουμε την έδρα μας"

Σίμτσακ: "Να προστατέψουμε την έδρα μας"

Ο Βασίλης Σίμτσακ έδωσε το στίγμα του για το αυριανό (9/6, 19:30) παιχνίδι του Άρη και δεύτερο της σειράς με τον ΠΑΟΚ για τους μικρούς τελικούς των playoffs στο "Nick Galis Hall".

Το στίγμα του για το αυριανό (9/6, 19:30) παιχνίδι του Άρη και δεύτερο της σειράς με τον ΠΑΟΚ για τους μικρούς τελικούς των playoffs στο "Nick Galis Hall" έδωσε ο Βασίλης Σίμτσακ.

Στην τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, www.arisbc.gr, ο 33χρονος σέντερ ανέφερε πως πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το χθεσινό στο PAOK Sports Arena ενώ στάθηκε και στην απουσία του κόσμου από τις κερκίδες.

"Πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το χθεσινό. Πρέπει να ξεπεράσουμε την ήττα στην Πυλαία, να αφήσουμε πίσω μας αυτό το αποτέλεσμα και μέσα από το βίντεο και την προπόνηση, να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε", τόνισε αρχικά ο Σίμτσακ.

Κι όσο για το ποια ήταν αυτά τα λάθη, ο έμπειρος σέντερ του Άρη είπε: "Σίγουρα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και καλοί για 40 και όχι μόνο για 30 λεπτά. Ένα από τα πρώτα ζητούμενα είναι η διάρκεια. Περίπου στα 3/4 του αγώνα ήμασταν συγκεντρωμένοι, ειδικά στην άμυνα. Στην τελευταία περίοδο βγήκαμε εκτός παιχνιδιού, κάναμε παιδαριώδη λάθη τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα και χάσαμε το ματς μέσα από τα χέρια μας".

Η πρώτη μάχη χάθηκε, όμως ο πόλεμος είναι μακρύς, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ έχει πολύ μέλλον, σύμφωνα με τον Σίμτσακ, ο οποίος αποτυπώνει την κατάσταση σε μία σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες. "Σίγουρα το πρώτο ματς είναι σημαντικό. Όμως πιο σημαντικό για μία ομάδα που έχει το μειονέκτημα έδρας είναι να μη χάσει στο σπίτι της. Από κει και πέρα, έχει τρεις ευκαιρίες για να κάνει το «μπρέικ". Εμείς έχουμε το μειονέκτημα της απουσίας του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια μας, αλλά με ομαδική προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε δύο νίκες στο "Nick Galis Hall" και από κει και πέρα να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και ένα εκτός έδρας ματς", κατέληξε ο 33χρονος σέντερ του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ