ΑΡΗΣ

Σίγουροι οι Ισπανοί για Βεζένκοφ

Σίγουροι οι Ισπανοί για Βεζένκοφ

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κατέθεσε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ ωστόσο οι Ίβηρες θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του ηγέτη των "κίτρινων" στην Μπαρτσελόνα, "πακέτο" με τον Πάου Ρίμπας.

Η επιθυμία του Άρη να κρατήσει στις τάξεις του τον Βεζένκοφ είναι δεδομένη. Όπως δεδομένο είναι και το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του ηγέτη των "κίτρινων" που εξελίχτηκε σε αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος.

Σήμερα, λοιπόν, η ΚΑΕ Άρης κατέθεσε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ ενώ ο προπονητής των "κίτρινων", Δημήτρης Πρίφτης, εξήγησε στον Sport24 Radio 103,3 ότι "μία από τις προϋποθέσεις που είχε θέσει ήταν να παίζει σε μία ομάδα που αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό θα παίξει ρόλο στην απόφαση του και μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταλήξει η υπόθεσή του ".

Την ίδια στιγμή, η ισπανική ιστοσελίδα encestando.es θεωρεί δεδομένη τη μετακίνηση του νεαρού φόργουορντ στην Μπαρτσελόνα καταβάλλοντας τη σχετική ρήτρα, μαζί με αυτή του Πάου Ρίμπας της Βαλένθια.

Στο υπάρχον συμβόλαιό του με τον Άρη ο διεθνής Βούλγαρος φόργουορντ έχει ρήτρα ότι μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα έναντι του ποσού των 250.000 ευρώ.

"Είναι πολύ κοντά στην υπογραφή με τον Βεζένκοφ. Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ βουλγαρικής υπηκοότητας υπήρξε μία από τις αποκαλύψεις του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Άρη και είχε πολλές προσφορές. Φαίνεται, όμως, πως δεσμεύεται για τη Βαρκελώνη" αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα .

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ