ΑΡΗΣ

Σφυρής: "Εγκλωβιστήκαμε στην ελληνική πραγματικότητα"

Σφυρής: "Εγκλωβιστήκαμε στην ελληνική πραγματικότητα"

Ο νομικός εκπρόσωπος του Νίκου Λάσκαρη, Γιώργος Σφυρής, μίλησε για τον νέο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Άρης αλλά και την φετινή ομάδα μπάσκετ, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου μετά από κάποια γεγονότα στο 2ο τουρνουά Nick Galis Cup.

Ο Γιώργος Σφυρής, νομικός εκπρόσωπος του Νίκου Λάσκαρη, μίλησε για τον νέο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Άρης αλλά και την φετινή ομάδα μπάσκετ, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου μετά από κάποια γεγονότα στο 2ο τουρνουά Nick Galis Cup.

Αναλυτικά, η συνέντευξη που παραχώρησε στο Yellowradio ήταν η εξής:

Για τον αείμνηστο θείο του: " Ο θείος μου ήταν ένας παράγοντας μη επαγγελματίας, από αυτούς που είχανε ένα επίπεδο παιδείας και από αυτούς που έλυναν τα προβλήματα τους με χιούμορ. Αυτό με κάνει περήφανο. Αυτό που θυμάμαι από το θείο μου ήταν ο οίστρος του και η αγάπη του για την ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη. Πολλές φορές με καλούσε στο γραφείο του και δουλεύαμε μαζί πάνω στα προβλήματα του Άρη".

Για τη συμβολή του να έρθει ο κ. Λάσκαρης: " Ο κ. Κοντοβαζενίτης ήταν αυτός που με σύστησε τον κ. Ντούβλη και αυτός μου πρότεινε το κ. Λάσκαρη και ξεκίνησε αυτό το ονειρικό ταξίδι που κατέληξε στην αγορά του Άρη από τον Νίκο Λάσκαρη. Δουλέψαμε μια ολόκληρη ομάδα επαγγελματιών ώστε να καταφέρει ο Λάσκαρης να υλοποιήσει αυτό που ήθελε. Αυτό που θέλουμε είναι αυτή η επένδυση να έχει και μέλλον. Αυτό το λέω γιατί είδαμε κάποιες συμπεριφορές αγανακτισμένων οπαδών του Άρη που εκδήλωσαν την αγανάκτηση του σε βάρος προσκεκλημένων του κύριο Λάσκαρη. Πρώτη φορά στο τουρνουά για το μεγάλο Έλληνα αθλητή έγιναν τέτοια γεγονότα. Όλοι θέλουμε τον Αυτοκράτορα να τον ανεβάσουμε επίπεδο. Ο κύριος Λάσκαρης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και προφανώς ο Νίκος Γκάλης, όλοι θέλουν".

Για τον κύριο Μπουτάρη: " Κάποιοι δεν το θέλανε και αδίκως χάλασε η γιορτή για λίγο. Θέλαμε να δώσουμε μια άλλη νότα στο τουρνουά και ξαφνικά εγκλωβιστήκαμε στην Ελληνική πραγματικότητα".

Για το επίπεδο που θέλει να αλλάξει ο Άρης: " Ο Άρης δεν μπορεί να αλλάξει επίπεδο αν δεν έχει μαζί του τον κόσμο. Ο κόσμος θα κάνει μεγάλο το σύλλογο. Αγωνιστικά υπάρχει αλλά δεν μπορούμε να εξελισσόμαστε χωρίς τους φιλάθλους μας. Δεν είμαστε κάτι διαφορετικό από τον κόσμο, τον θέλουμε να είναι δίπλα να μας χειροκροτούν. Καταλαβαίνω την αδικία για το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά εδώ υπάρχει Λάσκαρης. Αυτόν τον άνθρωπο θα πρέπει να τον προστατέψουμε και να τον αναδεικνύουμε. Πρέπει να είμαστε αρωγοί σε αυτή τη προσπάθεια. Δεν γίνεται τίποτα χωρίς τους φιλάθλους. Αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσει. Αλλά δεν θα υπάρχει και Λάσκαρης χωρίς τους φιλάθλους".

Για την επένδυση Λάσκαρη: "Δεν είναι μόνο οι εγκαταστάσεις. Ο κύριος Λάσκαρης στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για φιλέλληνες επιχειρηματίες που θέλουν το καλό της χώρας. Άρα δεν θα μπορούσε να περιμένει το δημόσιο για χρηματική βοήθεια. Είχε πει πως αυτός θα βοηθήσει το κράτος και όχι το κράτος αυτόν. Μέχρι στιγμής ότι λέει το υλοποιεί και χωρίς να έχουμε τη συμπαράσταση από το κράτος".

Για το γήπεδο: "Έχουμε υποβάλει αιτήσεις στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να μας επιτρέψει να μελετήσουμε και να εξωραΐσουμε και τις κερκίδες αλλά δεν έχουμε πάρει ούτε σε αυτό απάντηση. Αλλά αυτό το έργο είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί γιατί χρειάζεται μελέτες και πολλά άλλα, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο, όπως προχωρήσαμε με τον προπονητικό χώρο. Υπάρχει η σκέψη αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο, γιατί είναι και το οικονομικό στη μέση".

Για τα αγωνιστικά: "Είδα και τον Άρη την προηγούμενη χρονιά στα Play off. Σε αυτό το τουρνουά ήταν σαφώς καλύτερη η ομάδα και ένα επίπεδο παραπάνω. Αλλά περιμένω πολλά περισσότερα από τον Άρη. Δουλεύουμε όλοι για να υλοποιήσουμε τα πάντα. Θέλω αυτή η ομάδα να φτάσει στο θρόνο της. Ερωτεύτηκα αυτή την ομάδα".

Για τη διαιτησία: "Ο Άρης θα προφυλαχθεί σίγουρα. Ο στόχος μας είναι να μην χρειάζεται ο Άρης καμιά προστασία. Όμως αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι μια ίση αντιμετώπιση από τους παράγοντες της διαιτησίας. Δεν ζητάμε να μας βοηθούν αλλά να μας σέβονται".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ