ΑΡΗΣ

"Σφήνα" της Αρμάνι Μιλάνο για Τέιλορ

Cleveland Cavaliers' Jermaine Taylor, left, loses the ball after being fouled by Detroit Pistons' Greg Monroe (10) in the fourth quarter of a preseason NBA basketball game Thursday, Oct. 17, 2013, in Cleveland. The Cavaliers won 96-84. (AP Photo/Mark Duncan)
Cleveland Cavaliers' Jermaine Taylor, left, loses the ball after being fouled by Detroit Pistons' Greg Monroe (10) in the fourth quarter of a preseason NBA basketball game Thursday, Oct. 17, 2013, in Cleveland. The Cavaliers won 96-84. (AP Photo/Mark Duncan) AP

Τα δεδομένα για την απόκτηση του Ζερμέιν Τέιλορ από τον Άρη περιπλέκονται εσχάτως, αφού η Αρμάνι Μιλάνο μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Ο Ζερμέιν Τέιλορ είναι εδώ και μερικές ο πρώτος στόχος του Άρη για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής, για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο 31χρονος γκαρντ πληροί τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη για να καλύψει το κενό του Μάικλ Τζένκινς, γι αυτό άλλωστε οι "κίτρινοι" έχουν "κυκλώσει" το όνομά του .

Τις τελευταίες ώρες όμως, τα δεδομένα άρχισαν να περιπλέκονται για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξε κι η Αρμάνι Μιλάνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο νέος τραυματισμός στην ιταλική ομάδα, αυτός του Μάντας Καλνιέτις , ανάγκασε την ιταλική ομάδα να (ξανα)βγει στην αγορά για περιφερειακό, με τον μεταγραφικό στόχο του Άρη να βρίσκεται στη λίστα του Γιασμίν Ρέπεσα.

Γι αυτό άλλωστε, οι "κόκκινοι" προσέγγισαν ήδη την πλευρά του παίκτη, ενημερώνοντας για το ενδιαφέρον τους. Πέραν μάλιστα της διαφοράς που υπάρχει στο επίπεδο των στόχων των δύο ομάδων, παρατηρείται σημαντική διαφορά στο οικονομικό, αφού η Αρμάνι Μιλάνο τού προσφέρει τα διπλάσια χρήματα, σε σχέση με αυτά που μπορεί να δώσει ο Άρης. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες ώρες, ευελπιστώντας πως στο τέλος δεν θα χαλάσει η μεταγραφή του, αφού στηρίζουν πολλά στο να ακούσουν το "ναι" από το στόμα του 31χρονου γκαρντ.

AP Photo/Mark Duncan

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ