ΑΡΗΣ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Μαρμπλ ο Άρης

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Μαρμπλ ο Άρης

Την ίδια ώρα που στον Άρη περιμένουν την απάντηση του Έρικ Μπάκνερ για τη θέση του σέντερ σε αυτές του σμολ φόργουορντ ο Δημήτρης Πρίφτης έχει ως Νο1 επιλογή τον Ντέβιν Μαρμπλ και του πάουερ φόργουορντ τον Τζον Σούρνα.

Στη τελική ευθεία βρίσκεται η συγκρότηση του ρόστερ του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης έχει καταλήξει για τους τρεις του παζλ που απέμεναν της βασικής του πεντάδας. Και πιο συγκεκριμένα μετά τον Έρικ Μπάκνερ για τη θέση του σέντερ υπέδειξε τον Ντέβιν Μαρμπλ για αυτή του σμπλ φόργουορντ και τον Τζον Σούρνα για αυτή του πάουερ φόργουορντ.

Η εξέλιξη της επιλογής του Μαρμπλ για τη θέση του βασικού σμολ φόργουορντ της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Άρη είχε να κάνει για δύο λόγου. Ο ένας είχε να κάνει για το ότι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη ο Σάββας Καμπερίδης είχε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει στη διάρκεια του καλοκαιριού από κοντά στο Summer League του Ορλάντο. Όπως είχε συμβεί και το περσινό καλοκαίρι.

Κι όσο για τον δεύτερο και ίσως πιο σημαντικό το γεγονός ότι λίγο μετά το τέλος του οι Μάτζικ αποφάσισαν να τον δώσουν ανταλλαγή στους Λος Άντζελες Κλίπερς μαζί με μία επιλογή από το ντραφτ του 2020. Μία κίνησα που έχει να κάνει για να αποκτήσουν τον Σι Τζέι Γουίλκοξ συν χρήματα. Και σαν να μην έφθανε αυτό ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Άρη λίγο αργότερα ενημερώθηκε από τη διοίκηση των Κλίπερς πως τον αποδέσμευσαν.

Κάπως έτσι από εκείνο το χρονικό σημείο ο Μαρμπλ έμεινε ελεύθερος και ουσιαστικά εκτός ΝΒΑ, ενώ δεν ήθελε να παίξει ξανά στη D-League και έτσι αποφάσισε να βρει ομάδα στην Ευρώπη. Εξέλιξη που μόνο αδιάφορη όπως φάνηκε δεν πέρασε για το τεχνικό τιμ του Άρη που επιθυμεί την απόκτησή του.

Εκτός του Μαρμπλ η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με τον Τζον Σούρνα. Τον "εκλεκτό" του Πρίφτη για να καλύψει την θέση 4, για τον οποίο ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει πάρει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του που είχε στις αρχές Ιουνίου αγωνιζόμενος στην ισπανική Βαλένθια.

Στα συν του Σούρνα το εξαιρετικό μακρινό του σουτ. Όπως και το γεγονός, για τον Α΄ γύρο του νέου πρωταθλήματος, ότι αν και είναι Αμερικανός έχει λιθουανικό διαβατήριο που του επιτρέπει να αγωνιστεί ως κοινοτικός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ