ΑΡΗΣ

Σε αναμονή του ναι του Ντραγκίσεβιτς στον Άρη

Σε αναμονή του ναι του Ντραγκίσεβιτς στον Άρη

Την απάντηση του ναι του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς βρίσκονται στον Άρη μετά τις συζητήσεις του τελευταίου διημέρου ώστε ο Σέρβος να καλύψει το κενό το Γεωργιανού Βίκτορ Σανικίτζε.

Με αντίπαλο το χρόνο στον Άρη επιθυμούν να έχουνε μέσα στις επόμενες ώρες την απάντηση του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς ώστε να αντικαταστήσει τον τραυματία Βίκτορ Σανικίτζε με αυτή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα υπάρξει και θα είναι θετική. Αφού πει το ναι τότε ακόμη και αύριο Τετάρτη (12/10) αναμένεται να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη ώστε να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αφού ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με τον πρώτην φόργουορντ της Μπουντούτσνοστ άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του και ακολούθησε η επίσημη πρόταση στον 30χρονο Σέρβο. Στα όσα είχε να του πει ο Πρίφτης του εξήγησε το ρόλο του και στις συζητήσεις που ακολούθησαν δεν άργησε να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Με δεδομένο ότι ο Ντραγκίσεβιτς μέχρι στιγμής δεν είχε πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται στη Euroleague, μετά από την πολύ καλή χρονιά που έκανε πέρσι με τη Μπούντουτσνοστ, όλα δείχνουν πως θα πει το ναι στην πρόταση του Άρη. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί να μπει μέσα από τις προπονήσεις στη λογική του Πρίφτη και της υπόλοιπης ομάδας εν όψει του ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου στο Ρέθυμνο.

Κι όσον αφορά τον Σανικίτζε; Ο διεθνής Γεωργιανός φόρουορντ παραμένει νοσηλευόμενος στην ιδιωτική κλινική όπου έκανε την επέμβαση για την αποκατάσταση της επιγονατίδας του αφού θα χρειαστούν 2-3 βδομάδες ακινησίας στο πόδι του πριν ξεκινήσει την αποθεραπεία του. Αυτή θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, με άπαντες στην ομάδα του Άρη να βρίσκονται στο πλευρό του, όπως ισχύει από την πρώτη στιγμή, ενώ υπάρχει η σκέψη να του προταθεί συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός της απουσίας του Σανικίτζε και του ερωτηματικού της έλευσης του Ντραγκίσεβιτς η προετοιμασία του Άρη για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Ρέθυμνο ξεκίνησε με απόντα τον Μάικλ Τζένκινς. Ο Αμερικανός γκαρντ και απόντας στη νικηφόρα πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα στη Nick Galis Hall εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον υποκνημίδιο μυ μετά το τραυματισμό του στο νοκ άουκ προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Κύμη στη Nick Galis Hall.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ