ΑΡΗΣ

Σε αναμονή του Μπούνιτς

Dusko Bunic kosarka Buducnost Podogrica utakmica Jadranska ABA liga protiv Crvena zvezda u hali Pionir  16.03.2013. godine Foto: Marko Metlas
Dusko Bunic kosarka Buducnost Podogrica utakmica Jadranska ABA liga protiv Crvena zvezda u hali Pionir 16.03.2013. godine Foto: Marko Metlas MARKO METLAS / MN PRESS

Ο Δημήτρης Πρίφτης κατέληξε στον Ντούσκο Μπούνιτς για την θέση του δεύτερου σέντερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόταση και αναμονή στον Σλάβεν Τσούπκοβιτς και αναμονή απάντησής του.

Στον Ντούσκο Μπούνιτς κατέληξε ο Δημήτρης Πρίφτης για την θέση του δεύτερου σέντερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο 26χρονος Σέρβος σέντερ με ύψος 2.07μ. που αγωνιζόταν την τελευταία διετία στην Ιγκοκέα ήδη έχει την πρόταση των κίτρινων στα χέρια του και απομένει να φανεί ποια θα είναι η απάντησή του.

Ο Μπούντιτςξεκίνησε το μπάσκετ στο Νόβισαντ και αγωνίστηκε στην τοπική Βοϊβοντίνα, από εκεί πήρε μεταγραφή στην Μπούντουτσνοστ (2012-13) και τα τελευταία δύο χρόνια παίζει στην καλύτερη ομάδα της Βοσνίας, την Ιγκοκέα (2013-15).

Στα συν του είναι ότι έχει εμπειρία από τοEurocupόπου αγωνίστηκε τόσο με τη Μπούντουτσνοστ και με την Ιγκοκέα και είναι προσιτός οικονομικά. Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κατέθεσε χθες επίσημη πρόταση και στον Σλάβεν Τσούπκοβιτς και δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η επιλογή του από τον Πρίφτη του πρώην φόργουορντ των ΤρικάλωνBCAriesστην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε για την θέση 4 έχει να κάνει για να αποτελέσει την αλλαγή του Αμερικανού που θα αποκτηθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρίφτης είχε επικοινωνία με τον Τσούπκοβιτς στις αρχές της εβδομάδας και του είχε ζητήσει να κάνει 4-5 μέρες υπομονή για να αποφασίσει όπως και έγινε.

Επίσης θετικό ότι έχει στοιχεία στο επιθετικό του παιχνίδι του Αλέξανδρου Βεζένκοφ. Τέλος χθες υπήρξε νέασύσκεψη για την πορεία των μεταγραφικών κινήσεων μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, Νίκου Λάσκαρη, και του Έλληνα τεχνικού της ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ