ΑΡΗΣ

Σανικίτζε: "Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι στον Άρη"

Ο Βίκτορ Σανικίτζε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, αμέσως μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Μπεσίκτας στη Nick Galis Hall μίλησε με κολακευτικά σχόλια για την απόφασή του.

Μετά το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Μπεσίκτας στη Nick Galis Hall ο Βίκτορ Σανικίτζε έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης και μίλησε για την απόφασή του, το τι του είπε ο τεχνικός του στην Εθνική Γερωγίας Ηλίας Ζούρος, για το δέσιμό του με τον κόσμο της ομάδας που αγωνίζεται και τη νέα χρονιά.

Στην πρώτη του δήλωση υπογράμμισε: "Είναι τιμή να είμαι μέλος αυτού του κλαμπ που έχει τόσο μεγάλη ιστορία και παράδοση στο μπάσκετ. Δυστυχώς έχασα το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας γιατί έχω έναν τραυματισμό, αλλά ευτυχώς δεν είναι σοβαρός και θα προσπαθήσω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Ο Άρης άξιζε τη νίκη αλλά ένα λάθος στο τέλος μας την στέρησε. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ τον Θεό που είμαι εδώ και ελπίζω να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά".

Σε ερώτηση τι του είπε ο Ηλίας Ζούρος για τον Άρη απάντησε: "Μου είπε πόσο αγαπούν οι φίλαθλοι το μπάσκετ εδώ. Ξέρω ότι ήταν συνεργάτες με τον κόουτς στην Εθνική ομάδα. Νομίζω ότι αυτά που μου είπε για τον Άρη και το ελληνικό μπάσκετ θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ ακόμα καλύτερα".

Για το ότι δένεται με τον κόσμο σε όσες ομάδες κι αν αγωνίζεται κι αν αισθάνεται ότι θα συμβεί και εδώ αυτό απάντησε: "Η συμπαράσταση του κόσμου είναι κλειδί για την επιτυχία. Γι’ αυτό παίζεις μπάσκετ, για να μπορείς να ικανοποιείς τον κόσμο. Αυτό το στοιχείο θα μας βοηθήσει πολύ να πετύχουμε τους στόχους μας".

Κάνοντας σκάουτινγκ στη νέα ομάδα του τον Άρη σχολίασε πως: "Είδα πολύ μεγάλη προσπάθεια, η άμυνά μας είναι σε υψηλό επίπεδο. Έβγαλα θετικά συμπεράσματα. Η Μπεσίκτας είναι φαβορί για να κατακτήσει το Champions League, όπως οι ίδιοι λένε…".

Για τις μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες που υπάρχουν φέτος κατέληξε: "Για μας το να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτές τις απαιτήσεις είναι μονόδρομος. Πιστεύω ότι η ομάδα φτιάχτηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο, για να αντέξει και στην Ελλάδα και στο Champions League και είμαι βέβαιος ότι όταν έρθει η ώρα θα είμαστε έτοιμοι".

Στο αγωνιστικό κομμάτι στον Άρη όλοι έχουνε πέσει πάνω στον Σανικίτζε ώστε ο διεθνής Γεωργιανός φόργουορντ να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να μάθει τα συστήματα και τον ρόλο του στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Για αυτό και στόχος είναι να προλάβει να παίξει στο τελευταίο φιλικό της Τετάρτης με την Στεάουα στο Βουκουρέστι καθώς ακολουθεί το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου.

Η προσθήκη Σανικίτζε στο παιχνίδι του Άρη είναι πάρα πολύ πιθανό να βοηθήσει στη λύση του προβλήματος που υπάρχει στη δημιουργία στο επιθετικό του κομμάτι. Στο ότι οι περισσότεροι παίκτες του Άρη δεν διαβάζουν ακόμη σωστά το παιχνίδι όπως το επιθυμεί ο Πρίφτης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ