ΑΡΗΣ

Ριντ: "Το βάρος στην άμυνα"

Ριντ: "Το βάρος στην άμυνα"
INTIME SPORTS

Με μία προπόνηση στο "Nick Galis Hall" ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Παρών και ο Κώστας Χαρίσης με τον Λαμάρκους Ριντ να ρίχνει το βάρος στην άμυνα.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στο "Nick Galis Hall" και τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του. Στο κρίσιμο παιχνίδι με φόντο την πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος αλλά και την κατάκτηση της 3ης θέσης αυτής ο τεχνικός του Άρη υπολογίζει και στον Κώστα Χαρίση.

Ο Πρίφτης πριν από την σημερινή προπόνηση, ανέλυσε στους παίκτες του μέσω βίντεο τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα εν όψει του αυριανού τους ραντεβού.

Ο ΛαΜάρκους Ριντ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, στο arisbc.gr, για το αυριανό παιχνίδι και εστίασε στο τι πρέπει να κάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να φύγουνε φύγει από την Αθήνα με τη 15η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

" Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα η οποία παρουσιάζεται πολύ ενισχυμένη σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε κερδίσει δύο φορές ως τώρα την ΑΕΚ, αλλά η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι".

Τάδε έφη ο Αμερικανός γκαρντ – φόργουορντ του Άρη και συνέχισε: " Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Η ΑΕΚ έχει πολλές εστίες κινδύνου στην επίθεση και ο περιορισμός τους είναι το πρώτο «πρέπει» για να καταφέρουμε να φύγουμε νικητές από την Αθήνα. Δεν είναι ένας ή δύο οι παίκτες που μπορούν να απειλήσουν. Από την πλευρά μας, καταστρώσαμε τα πλάνα μας και αν τα εφαρμόσουμε σωστά, έχουμε αρκετές πιθανότητες για να κερδίσουμε".

Κι όσο για την κρισιμότητα του παιχνιδιού ο Ριντ σχολίασε: " Κάθε αγώνας, τώρα που η ρέγκιουλαρ σίζον πλησιάζει στο τέλος της, είναι κρίσιμος. Εμείς δεν κοιτάζουμε συνολικά το πρόγραμμα, αλλά κάθε ματς ξεχωριστά, κάτι που μας βοήθησε ως τώρα. Η ΑΕΚ προσπαθεί να μας φτάσει στη βαθμολογία και σίγουρα μία νίκη στο ΟΑΚΑ θα μας βοηθήσει να τερματίσουμε ψηλά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ