ΑΡΗΣ

Ριντ: "Αυτοί έχουν το άγχος τώρα"

Ριντ: "Αυτοί έχουν το άγχος τώρα"
Ριντ INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον Λαμάρκους Ριντ ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει το άγχος στην σειρά των μικρών τελικών των playoffs με τον Άρη εν όψει του αυριανού ραντεβού στο PAOK Sports Arena.

Ο Αμερικανός φόργουορντ στις δηλώσεις του στάθηκε στους 88 πόντους που δέχθηκε η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς και ότι θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί στον αμυντικό τομέα.

Ο Ριντ αναφερόμενος στο αυριανό τρίτο παιχνίδι της σειράς στο PAOK Sports Arena τόνισε: «Αυτοί έχουν το άγχος τώρα, είναι ένα παιχνίδι playoffs όπου δεν υπάρχουνε περιθώρια λάθους και σίγουρα αν είναι κάτι που μας έφερε μέχρι εδώ αυτή είναι η άμυνα μας. Εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε και αν θέλουμε να έχουμε τύχη σε αυτή την σειρά οι 88 πόντοι που δεχτήκαμε στο δεύτερο παιχνίδι θα πρέπει να μας προβληματίσουν».

Όσον αφορά τα λάθη που έγιναν στο τέλος του δεύτερου παιχνιδιού σχολίασε: «Έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Κάναμε πολύ άσχημο τέταρτο δεκάλεπτο. Δεχτήκαμε 34 πόντους, πετύχαμε 32 όμως η άμυνα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας. Κάναμε πολλά λάθη σε σημείο που απαιτεί συγκέντρωση. Είναι πολύ δύσκολη σειρά και τέτοια λάθη ο αντίπαλος δεν τα συγχωρεί, οπότε στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί στον αμυντικό τομέα».

Για την επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη να αλλάξει την αμυντική του τακτική και να αντιμετωπίσει τα πικ εν ρολ του ΠΑΟΚ με αλλαγές τόνισε: «Αυτά τα παιχνίδια απαιτούν γρήγορες προσαρμογές. Δοκιμάζεις κάτι πετυχαίνει το συνεχίζεις, αν κάτι πάει στραβά πρέπει να το αλλάξεις γρήγορα. Έτσι και εμείς. Δοκιμάσαμε άμυνα ζώνης, δοκιμάσαμε άμυνα man to man και στην συνέχεια αλλαγές στα πικ εν ρολ του αντιπάλου. Αυτή η τακτική του κόουτς ήταν αποτελεσματική και ο αντίπαλος έχασε τον προσανατολισμό του».

Κι όσο για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη ο Ριντ υπογράμμισε: «Δεν θεωρώ ότι κάνουμε κάποια υπέρβαση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομαδική δουλειά. Είναι όντως μεγάλες νίκες αυτές που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, όμως υπερβάσεις είναι για εσάς που δεν ζείτε την ομάδα καθημερινά. Όπως έχω πει και σε κάποια προηγούμενα παιχνίδια η ομαδική δουλειά κάνει την ονειρική δουλειά».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ