ΑΡΗΣ

Ψηλά στην λίστα ο Γουότερς

Ψηλά στην λίστα ο Γουότερς
INTIME SPORTS

Ο Ντομινίκ Γουότερς είναι μία από τις βασικές επιλογές του Δημήτρη Πρίφτη για την θέση του πλέι μέικερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά τον Βασίλη Ξανθόπουλο η σκυτάλη στον Μιχάλη Πελεκάνο.

Μία από τις βασικές επιλογές του Δημήτρη Πρίφτη για την θέση του πλέι μέικερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ο Ντομινίκ Γουότερς.

Πρόκειται για τον 29χρονο Αμερικανό που στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε αυτό με την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Γουότερς που είναι 29 ετών έχει ύψος 1,85μ. και στην ομάδα της Ρόδου είχε αντικαταστήσει τον Μάικ Τζέιμς όταν αυτός είχε πάρει μεταγραφή στην ισπανική Λαμποράλ Κούτσα. Μάλιστα σε 18 παιχνίδια με την ομάδα της Ρόδου είχε κατά μέσο όρο 12,6 πόντους, 5,7 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ.

Στα συν του Γουότερς για τον Πρίφτη εκτός από τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά είναι το γεγονός της ευρωπαϊκής του εμπειρίας όπου εκτός του ελληνικού πρωταθλήματος είχε αγωνιστεί νωρίτερα ακόμη στο Βέλγιο (Πέπινστερ και Λιέγη), στη Σλοβενία (Ολίμπια Λουμπλιάνας), στην Ισπανία (Μανρέσα) και στη Γερμανία (Βούρτζμπουργκ).

Με τον Γουότερς έχουνε ξεκινήσει ήδη οι πρώτες συζητήσεις, ωστόσο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον χρόνο να φαντάζει σύμμαχο του Άρη στην προσπάθεια της απόκτησής του. Όπως και η συμμετοχή της ομάδας στο Eurocup της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα ο Μιχάλης Πελεκάνος αναμένεται να είναι ο επόμενος παίκτης που θα ανακοινώσει η ΚΑΕ Άρης μετά τον Βασίλη Ξανθόπουλο επίσης για συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας.

Αυτό ενδεχομένως να συμβεί ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα, όπως ανέφεραν πηγές μέσα από την ΚΑΕ καθώς υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον έμπειρο φόργουορντ εκτός από την διάρκεια του συμβολαίου του και στο οικονομικό κομμάτι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ